stiri rock

Primul album AKRAL NECROSIS la streaming pe bandcamp

Primul album AKRAL NECROSIS la streaming pe bandcamp
Formatia Akral Necrosis, un nume apreciat in peisajul black metal autohton, ofera la streaming primul album, Pandemic Dominion: http://akralnecrosis.bandcamp.com/  

Pandemic Dominion este un album conceptual, cu 8 piese, indelung asteptat de fanii black metalului, care ii urmaresc pe Akral Necrosis inca din 2006. Albumul cuprinde compozitiile Akral Necrosis din perioada 2006 – 2010, fiind bine ancorat in zona ce defineste stilistic trupa: black cu influente thrash si death. Octav, vocalul Akral Necrosis detaliaza:  “Albumul in sine pune capat primului capitol din existenta trupei. Bineinteles, nu avem de gand sa ne oprim aici, mai ales ca in momentul de fata ne simtim ca o trupa ajunsa la maturitate si cred ca fanii vor putea concluziona asta singuri cand vor auzi  materialul nou."
 
Palmaresul Akral Necrosis cuprinde EP-ul Outcast Litanies si aparitii alaturi de nume precum Cirith Gorgor, Ancient Rites, Necrodeath, Hecate Enthroned, Eastern Front, Endstille.

Videoclipul oficial al piesei ce da titlul albumului poate fi urmarit mai jos:Akral Necrosis va canta in recital la festivalul Posada Rock, pe 7 septembrie.
MAI MULTE DESPRE Akral Necrosis
Posted by Ruxia Sandru, at 14:35 |  August 30, 2012  | 0 Comentarii  | 2444 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Primul album AKRAL NECROSIS la streaming pe bandcamp

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri