stiri rock

PRO PAIN concerteaza in Cluj Napoca

PRO PAIN concerteaza in Cluj Napoca
Cavalleria Events & The Shelter Agency va invita pe 3 Martie, Duminica la Gambrinus Pub din Cluj Napoca la un concert cu veteranii scenei de hardcore new-yorkeze: Pro-Pain revin in Romania cu doua show-uri in cadrul turneului Straight to the Dome Tour 2013. Evenimentul este completat de un line-up cel putin interesant: Six Reasons to Kill, Undivided, Don Gatto si Krepuskul vor asigura o atmosfera incinsa pana in momentul in care legendara trupa de hardcore Pro-Pain va lua cu asalt scena din Gambrinus Pub. Pretul unui bilet este de 35 de LEI, iar evenimentul incepe de la ora 19:00.

Pro-Pain
revine pentru a treia data in Romania, concertand inainte cu o zi de show-ul din Cluj Napoca la Slatina in clubul The Rock. Informatiile despre acest eveniment vor fi oferite publicului in curand.

Turneul Pro-Pain se intinde pe toata suprafata Europei si are ca scop promovarea ultimului material lansat de trupa in 2012. Albumul Straight to the Dome a fost bine primit in toata lumea de presa de specialitate si de catre fani, livrand cu succes o doza puternica din hardcore-ul care le-a asigurat un statut important in cadrul scenei NYHC.

Line-up:
Pro-Pain
NY Hardcore - New York/USA
http://www.pro-pain.com

 

Six Reasons To Kill
Death Metal/Metalcore - Koblenz/Germania
http://www.sixreasonstokill.de

 

Undivided
Thrash/Hardcore/Crossover - New York/USA
http://www.undividedny.com

 

Don Gatto

Hardcore - Szekszard/Ungaria
http://www.dongatto.com

 
Krepuskul
Experimental Metal - Cluj Napoca/Romania
http://www.krepuskul.com

 

Evenimentul are loc pe data de 3 Martie 2013 in Gambrinus Pub din Cluj Napoca, iar pretul unui bilet este de 35 de LEI. Accesul publicului se face incepand cu ora 19:00.

Sursa: Cavalleria Events


MAI MULTE DESPRE Krepuskul, Pro-Pain, Six Reasons to Kill
Posted by H., at 11:22 |  February 03, 2013  | 0 Comentarii  | 2096 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PRO PAIN concerteaza in Cluj Napoca

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri