stiri rock

Program si reguli de acces la concertul Tarja Turunen

Program si reguli de acces la concertul Tarja Turunen
Concertul Tarja Turunen de la Sala Palatului este “camera friendly”

Într-o manieră cu totul neobișnuită, Tarja Turunen se apropie și mai mult de fanii ei – aceștia vor putea veni la concert cu aparatele de fotografiat de orice fel (excepție făcând doar camerele video) pentru a surprinde atmosfera unică a show-lui.

Concertul mult așteptat al Tarjei Turunen va începe de la ora 20.00, accesul publicului începând de la ora 19:00. Fanii sunt rugați să vină de la ora 19:00 la eveniment, pentru ca accesul să se desfășoare în condiții optime și pentru a nu rata începutul spectacolului. Spectatorii sunt rugați să pastreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet. 

Accesul cu următoarele obiecte este restricționat: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),casti motociclist,  bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate video.

Biletele se mai gasesc intr-un numar redus in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 245 lei – categoria VIP, 195 de lei – categoria I, 145 de lei categoria a II-a, 115 de lei categoria a III-a, 90 de lei categoria a IV-a.

Evenimentul Tarja Turunen la Bucuresti este organizat de Phoenix Entertainment.
 


MAI MULTE DESPRE Tarja Turunen
Posted by Dragos P., at 19:04 |  November 03, 2014  | 0 Comentarii  | 2579 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Program si reguli de acces la concertul Tarja Turunen

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri