stiri rock

Program si reguli de acces la METALHEAD MEETING 2014

Program si reguli de acces la METALHEAD MEETING 2014
METALHEAD Meeting 2014 isi deschide portile sambata, 7 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.
 
Accesul in Arenele Romane se va permite incepand cu ora 17.00, concertele vor incepe la ora 17.30, iar festivalul se va incheia in jurul orei 01.00.
 
Line-up-ul festivalului si durata concertelor sunt dupa cum urmeaza:
 
Endsight  
Diamonds Are Forever  
Sincarnate  
Last Hope  
Arkona  
Moonspell  
SEPULTURA  
 
In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la festival cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:
sticle, conserve, 
mancare sau bauturi de orice fel,
artificii, arme, obiecte periculoase, 
umbrele, 
aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), 
aparate de inregistrare audio-video.
casti de motocicleta
 
Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.   
 
In cadrul festivalului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane. Un jeton va avea pretul de 6 lei.
 
De asemenea, trupele vor veni cu o oferta bogata de merchandise, iar organizatorii au pregatit un tricou special dedicat festivalului, care va costa 40 de lei.
 
Accesul in spatiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata festivalului. Parasirea perimetrului festivalului, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa.
 
Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la festival a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.
 
Accesul in Golden Circle se va face pe baza unei bratari primite la intrare. Mentionam ca spectatorii din Golden Circle vor avea acces si in zona de Acces General a festivalului.
 
Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid.
 
In ziua festivalului, biletele se vor putea cumpara si de la intrare, la categoria Acces General, categoria Golden Circle fiind SOLD OUT. Acestea costa 100 de lei, pretul ramanand nemodificat si in ziua concertului.
 
De asemenea, la intrare, se vor putea cumpara si bilete MEET&GREET, la pretul de 250 de lei, care presupun acces in categoria Golden Circle si o intalnire cu trupele headliner.
 
Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.Myticket.ro, www.Bilete.ro si www.Eventim.ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si  Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane). Biletele se pot cumpara in format fizic si in reteaua de magazine UMAN toata tara, magazinele Senia, Perfect Tour si club Rockstadt din Brasov.
 
 
METALHEAD MEETING 2014, aflat deja la editia a doua dupa succesul de anul trecut alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears tot de la Arenele Romane, este organizat de METALHEAD.ro, site-ul rock numarul unu din Romania, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts si sustinut de Ciuc Premium si Monster Energy!
 
Pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting
 
Posted by Dragos P., at 17:41 |  June 03, 2014  | 0 Comentarii  | 2422 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Program si reguli de acces la METALHEAD MEETING 2014

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri