stiri rock

Programul concertului CASTLE din club Fabrica

Programul concertului CASTLE din club Fabrica
Ultimele abonamente promotionale OGF se vand duminica 10.05.2015 la concertul Castle din Club Fabrica!

Vineri, sambata si duminica sunt ultimele zile in care mai puteti  cumpara abonamentul la OLD GRAVE FEST  2015 la pretul promotional de doar 90 lei. Incepand de luni, 11 mai, abonamentele vor costa 110 lei. Ultimele bucati ramase, in format fizic, vor putea fi achizitionate duminica seara, in Club Fabrica, cu ocazia concertului trupei americane de heavy-doom CASTLE, sprijinita in deschidere de formatia romaneasca de heavy metal R.U.S.T., care se anunta un eveniment de neratat pentru iubitorii de doom sau heavy metal.
OLD GRAVE FEST  (Romanian Thrash Metal Fest IV) se va desfasura in Club Fabrica (Bucuresti) pe data de 9 si 10 Octombrie 2015. In acest moment, lineup-ul arata in felul urmator: Deströyer 666 (Australia), Dead Congregation (Grecia), Darkened Nocturn Slaughtercult (Germania), Obliteration (Norvegia), Nekromantheon (Norvegia), Violentor (Italia), Mörbid Carnage (Ungaria), Pyre (Rusia), Tyrant Goatgaldrakona(Ungaria),  Void Moon (Suedia), Slaughtbbath (Chile) si Turbocharged (Suedia).  Inca un nou headliner va  fi anuntat foarte curand!
Old Grave Fest 2015 editia a 4-a, organizat de Romanian Thrash Metal Club, este singurul festival de metal din Romania creat de o asociatie a fanilor, pentru fani.

Programul pentru concertul Castle este urmatorul:

20.00 – OPEN DOORS
21.00 – R.U.S.T.
22.30 – CASTLE
Sursa: Romanian Thrash Metal Club


MAI MULTE DESPRE Castle, R.U.S.T.
Posted by H., at 09:13 |  May 09, 2015  | 0 Comentarii  | 1957 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Programul concertului CASTLE din club Fabrica

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri