stiri rock

Programul concertului Crows Crown de vineri

Programul concertului Crows Crown de vineri
 Vineri, 26 august, ȋncepȃnd cu ora 20.00, susţinătorii metalului extrem sunt invitaţi ȋn Club Black Helmets (Bucureşti) pentru un concert cu Crows Crown (death metal/Honduras), Warhanger şi Downfall.
 
Concertul se va desfăşura după următorul program:
 
20.00 – acces public
 
20.30 – 21.10 Downfall
21.25 – 22.10 Warhanger 
22.25 – ... Crows Crown
 
Pentru acest concert, tu stabileşti preţul biletului şi plăteşti la intrare cȃt poţi! Pentru primele 20 de persoane care achită suma de cel puţin 20 de lei, Metal Under Moonlight oferă gratuit un CD la alegere.
 
Crows Crown este o trupă death metal din Honduras, cȃştigătorii Wacken Battle America Centrală 2016. Concertul de la Bucureşti este penultimul din turneul ȋnceput ȋn urmă cu trei săptămȃni cu o cȃntare chiar la festivalul Wacken Open Air, din Germania, unde au primit cel mai mare punctaj din toate timpurile obţinut vreodată de o formaţie din America Centrală! 
 
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. La acest concert va exista un stand cu CD-uri şi tricouri. Clubul ȋn care va avea loc evenimentul, Black Helmets se află pe strada George Ranetti, numărul 23. 

Sursa: Titus Constantinescu
Posted by Gina S., at 12:52 |  August 25, 2016  | 0 Comentarii  | 1199 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Programul concertului Crows Crown de vineri

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri