stiri rock

Programul concertului Hidden in the Basement şi As I Fall de pe 21 martie, în Bucureşti

Programul concertului Hidden in the Basement şi As I Fall de pe 21 martie, în Bucureşti
Miercuri, 21 martie, Hidden in the Basement din Grecia revine în Bucureşti, iar în deschidere va concerta grupul de metalcore din capitală, As I Fall.

Hidden in the Basement a pornit la drum în urmă cu 11 ani şi e una dintre cele mai apreciate formaţii de stoner rock din partea estică a cotinentului. Grecii de la Hidden in the Basement au avut parte de-a lungul anilor de cele mai entuziaste recenzii pentru cele două albume lansate pana acum, iar datorita concertelor impecabile, ei au fost alesi să deschida pentru formaţii precum Karma to Burn, Orange Goblin, Burst, Clutch, Septic Flesh, Rotting Christ sau Sepultura.
 
© Alexandros Zagas Photography

As I Fall e o trupă de metalcore care activează pe scena metal-ului underground local de mai bine de un an. Formaţia promite să aducă în România sound-ul clasicului metalcore combinat cu riff-uri grele, voci agresive, plus o notă fresh la refrene.

Evenimentul va avea loc după următorul program:
20:00 – acces public;
20:45 – 21:35 As I Fall;
21:50 – 22:50 Hidden in the Basement.

Intrarea la acest eveniment se va face pe bază de donaţie, fiecare participant fiind încurajat să plătească pentru acces cât doreşte, întrucât toate încasările rezultate vor fi folosite pentru acoperirea costurilor de deplasare a formaţiei din Grecia. După concert se va organiza o tombolă cu invitaţii la alte concerte, CD-uri cadou şi beri din partea barului. Evenimentul va avea loc în Yellow Club, situat pe strada Lucreţiu Pătrăscanu, numărul 1, sector 3 din Bucureşti, în apropierea staţiei de metrou Costin Georgian.
 
Sursa: Titus Constantinescu


MAI MULTE DESPRE Hidden in the basement
Posted by Gina S., at 17:24 |  March 20, 2018  | 0 Comentarii  | 1990 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Programul concertului Hidden in the Basement şi As I Fall de pe 21 martie, în Bucureşti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri