stiri rock

Proiectie video Arcana si alte surprize la concertul ICE AGES

Proiectie video Arcana si alte surprize la concertul ICE AGES

Am primit la redactie urmatorul comunicat:

"Kogaionon si DonisArt incearca acum sa umple un gol virtual, poate chiar mental pentru multi dintre noi…astfel, s-au hotarat ca, dupa o primavara reprezentata magic de ARCANA, sa ofere acum o vara glaciala prin prezenta artistului vienez Richard Lederer, cel care poate starni amintiri de tot felul din dimensiunile SUMMONING, DIE VERBANNTEN KINDER EVAS sau ICES AGES.
Detaliile despre eveniment le-ati primit deja, asa ca acum dorim doar sa va informam ca cei ce vor sa retraiasca cateva momente din seara Arcana sau care n-au apucat sa o simta in direct, o pot face pe 28 iunie, cu doua ore inainte de ICE AGES, intr-o sala din Centrul Cultural Reduta.
Si pentru a fi cat mai apropiati si deschisi fata de fanii si Kogaionon si DonisArt, ne-am gandit ca ar fi frumos sa oferim ca motivare, gratis, pentru fiecare participant la concertul ce va incepe la orele 20.00, 3 CD-uri la alegere dintr-o lista impresionanta de peste 700 de CD/DVD-uri Dark, Doom, Gothic, Black, Death, Industrial, Ambient…
Asadar, veniti la Reduta, achitati invitatia pentru ICES AGES (20 RON), primiti o bratara si puteti intra in sala unde pe un monitor veti putea (re)vedea concertul ARCANA din 19 aprilie iar pe masa veti gasi lista cu cele peste 700 de CD-uri. Va alegeti 3 din ele, veti merge in liniste catre standul amenajat special si veti primi acest cadou DonisArt & Kogaionon, pe baza bratarii de la mana fiecaruia dintre voi. Va rugam sa aveti si variante de rezerva, ca poate CD-urile alese de unii din voi au fost deja oferite altor participanti, ceva mai grabiti!
Dupa care, puteti sa mai stati sa va uitati la ARCANA sau puteti iesi la un suc, o bere, o tigara… dar repede, pentru ca imediat va incepe COLD EVENING, adica ICE AGES.
Ne dorim sa fiti acolo, caci evenimentul e rarisim… si mai ales pentru ca, dupa concert, vom permite accesul oricarei persoane cu bratara la After Party-ul din Musik Café, la o discutie sincera cu Protector. Si poate chiar intre noi, de ce nu?
Dar nu uitati, numarul de scaune este extrem de limitat, asa ca grabiti-va sa va rezervati un loc la contact@donisart.ro! Exista riscul sa nu puteti intra daca nu veti primi confirmarea noastra pe email!

Kogaionon & DonisArt"



MAI MULTE DESPRE Ice Ages
Posted by at 00:00 |  May 10, 2008  | 0 Comentarii  | 4309 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Proiectie video Arcana si alte surprize la concertul ICE AGES

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri