stiri rock

Promoţia biletelor la concertul Haggard de la Tabăra Medievală a fost prelungită!

Promoţia biletelor la concertul Haggard de la Tabăra Medievală a fost prelungită!
Ţinând cont de interesul crescut al publicului, organizatorii concertului Haggard ce va avea loc pe data de 14 august la Bistriţa au decis prelungirea promoţiei pentru biletele cu preţ redus până la data de 1 Iulie. Astfel, pâna la această dată se mai pot achiziţiona abonamente de acces general cu preţul promoţional de 50 lei. Totodată membrii organizaţiei StudCard pot beneficia de preţul special de 40 de lei achiziţionându-şi biletele de la centrele din Cluj sau Tg. Mures până la acceaşi dată. Menţionăm că după data de 1 Iulie şi până la data evenimentului preţul biletelor va fi de 60 de lei.

Tabăra Medievală va avea loc la Heidenfeld-Bistriţa în perioada 13-15 August 2010. Formaţia germană Haggard, cea mai importanta trupă de medieval-symphonic-metal din Europa, va susţine un concert pe data de 14 August. Spectacolul va fi unul cu totul special. Haggard va interpreta melodii din repertoriul propriu într-o orchestraţie exclusivă, cu elemente specifice medievale, dar promite şi alte surprize. Trupa, în cea mai extinsă formulă a sa, se va deplasa la Bistriţa cu un autocar special, iar pe scenă vor urca 18 muzicieni. În cadrul taberei vor mai avea loc două recitaluri extraordinare, pentru data de 13 august fiind programat concertul formatiei Trooper cu opera rock Vlad Tepes, iar pe data de 15 august ungurii de la VAN vor susţine un concert de rock-medieval. În timpul zilelor vor avea loc diferite spectacole medievale cu cavaleri, cai, dansuri si muzică medievală.
Abonamentele de acces general, ce vor fi valabile pe toată perioada festivalului, 13-15 August 2010, au fost puse în vânzare prin reţelele de distribuţie Eventim, TicketPoint şi Biletoo.
Evenimentul organizat de către Asociaţia Culturală Bistriţa Medievală în colaborare cu Primăria Municipiului Bistriţa şi Asociaţia Culturală Româno-Irlandeză. 
 
Programul festivalului precum şi alte informaţii sunt disponibile pe pagina www.bistritamedievala.ro.




MAI MULTE DESPRE Haggard, Trooper
Posted by Dragos P., at 09:47 |  June 25, 2010  | 0 Comentarii  | 3164 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Promoţia biletelor la concertul Haggard de la Tabăra Medievală a fost prelungită!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri