stiri rock

Psycho Symphony si Illuminati canta alaturi de Atheist in Romania

Psycho Symphony si Illuminati canta alaturi de Atheist in Romania
Fiind un eveniment cu totul special in peisajul autohton, Mighty Owl Productions (organizatorul acestui eveniment) completeaza afisul cu o serie de invitati ce cu siguranta vor impresiona prin muzica si tehnica.

Alaturi de Atheist vor urca pe scena Psycho Symhpony, considerata drept una din bijuteriile scenei autohtone de metal.

Aparitiile Psycho Symphony sunt foarte rare fapt pentru care grupul a capatat statutul de unul din cele mai excentrice nume din peisajul autohton.

Psycho Symphony au luat nastere in 1992 iar muzica trupei imbina atat sonoritati tehno metal (Mekong Delta, Cynic, Psychotic Waltz) precum si influente de progressive rock. Practicand o muzica neconventionala, dezvoltata pe baza unor structuri abstracte, dificil receptabile la prime auditii, trupa continua sa existe si sa evolueze. Publicul va aprecia cu siguranta.

O alta aparitie interesanta (de aceasta data doar pentru Bucuresti) este prezenta grupului Illuminati. O alta aparitie rara pe scena nationala, Illuminati practica un tehnical death metal axat mult pe zona Death/Morbid Angel. Aparitia Illuminati vine dupa o lunga serie de cereri venite din partea publicului.

In luna august veti putea vedea doua concerte de top alaturi de:

15.08.11 - Cluj Napoca, Euphoria Music Hall: Atheist, Psycho Symphony, Krepuskul, 13 Rituals.
16.08.11 - Bucuresti, Club Fabrica: Atheist, Psycho Symphony, Illuminati.


Atheist sunt recunoscuti pentru abilitatea de a combina metalul extrem cu muzica progresiva, jazz, thrash si chiar fusion. Alaturi de nume precum Death sau Cynic, Atheist sunt considerati drept parintii genului progressive/death.

Biletele sunt disponibile exclusiv in reteaua BILETOO.RO, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1.



MAI MULTE DESPRE Atheist, Illuminati, Psycho Symphony
Posted by Dragos P., at 13:06 |  July 19, 2011  | 1 Comentarii  | 4351 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Psycho Symphony si Illuminati canta alaturi de Atheist in Romania

  • se pare ca o sa fac o excursie la Cluj.

    1. Posted by HtoHe | 20 Iulie 2011 08:55
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri