stiri rock

Qfest editia a 3-a in Quantic Club Bucuresti: WHITE WALLS, COMA, DEADEYE DICK, BREATHELAST, AFLMSMP, FJORD, ZOB plus alte 12 trupe

Qfest editia a 3-a in Quantic Club Bucuresti: WHITE WALLS, COMA, DEADEYE DICK, BREATHELAST, AFLMSMP, FJORD, ZOB plus alte 12 trupe
Q Fest revine cu o nouă ediţie tomnatică, pe ritmuri felurite, de la alternative şi post-rock, la progresiv şi core. În perioada 6 - 8 octombrie toate stelele se aliniază deasupra Quantic-ului în cadrul unui festival care te va face să te simţi ca între prieteni, în acelaşi loc în care revii mereu cu plăcere. 

Printre cei care ne-au acceptat invitaţia de a face parte din inima festivalului se numără: ZOB, Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut, White Walls, Ska-nk, Coma, Breathelast, Crimena, Blame Hofmann, Domino, Fjord, Recycle Bin, Mountains On My back, Asemic, Just Another Lie, Arashai şi Nevergoinghome.
 
Cu un album proaspăt ieşit din "dezordinea biroului", Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut asigură latura psihedelică a festivalului împreună cu Fjord şi alături de colegii mai progresivi, dar tot instrumentali de la Asemic. White Walls şi Blame Hofmann întregesc tematica de progresiv pe ritmuri clasice tool-istice şi vocali care te îmbie la o cântare în sincron cu ei.
 
De la lirică care să te pună pe gânduri cu cei de la Coma şi Domino, la distracţie plină de energie alături de Zob şi Crimena, rockul vi se prezintă în diverse forme, chiar şi în cele de punk cu Ska-nk şi Recycle Bin sau reggae cu Just Another Lie. Nu lipsesc de la festival nici elementele de core atât de dragi vouă prezentate de către nimeni alţii decât Breathelast şi Nevergoinghome, alternative-ul fiind cel care devine liantul universal al tuturor gusturilor muzicale cu alte trupe precum Mountains On My Back şi Arashai.

Sau mai pe scurt: festivalul îl incepem vineri cu Deadeye Dick, Nevergoinghome, Crimena, Breathelast, Arashai, Coma, Domino, continuăm sâmbătă cu Just Another Lie, Recycle Bin, 1000facez, SKA-NK, ZOB şi încheiem festivalul în forţă duminică, alături de SemNe, Mountains on my Back, Asemic, Fjord, AFLMSMP, Blame Hofmann şi White Walls.
 

Abonamentele sunt disponibile în Quantic, în reţeaua iabilet sau pe www.iabilet.ro după cum urmează:
Presale 1- 200 de abonamente la 9,99 lei SOLD OUT;
PRESALE 2 - 100 abonamente la 29,99 lei SOLD OUT;
Presale 3 - 150 abonamente la 49,99 lei;
Presale 4 - 200 abonamente la 69,99 lei.
Biletele pe zile vor fi disponibile doar la intrare la preţul de 30 de lei.

Sursa: QFest


MAI MULTE DESPRE Breathelast, Coma, Crimena, Deadeye Dick, Fjord, NeverGoingHome, White Walls, ZOB
Posted by Fantotzii, at 12:57 |  September 28, 2017  | 0 Comentarii  | 2549 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Qfest editia a 3-a in Quantic Club Bucuresti: WHITE WALLS, COMA, DEADEYE DICK, BREATHELAST, AFLMSMP, FJORD, ZOB plus alte 12 trupe

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri