stiri rock

R.U.S.T. a semnat cu Pure Steel Records si anunta lansarea primului album

R.U.S.T. a semnat cu Pure Steel Records si anunta lansarea primului album
R.U.S.T. a fost fondata in anul 2004 de catre basistul George Popescu.
Primii ani din istoria trupei (2004-2007), au fost marcati de multe concerte de club si frecvente schimbari de componenta.
In 2008 R.U.S.T. revine in forta pe scena, in componenta actuala, dupa o pauza de aproape 10 luni.
In 2009 este lansat oficial E.P.-ul autoprodus "Warriors of Heaven"
In 2010 R.U.S.T. semneaza cu Pure Steel Records si incepe inregistrarile pentru primul album "full length" prevazut sa apara in primul trimestru al anului 2011.
      
Mai jos puteti citi declaratiile celor patru componenti ai trupei legate de semnarea contractului cu Pure Steel Records.

Mircea Cristea - voce: Contractul cu PureSteel Records reprezinta cel mai inalt punct pe care l-am atins pana acum in domeniul muzicii. Ma bucur ca cineva avizat asculta ce am creat si vad acest contract ca pe o rampa de lansare spre puncte din ce in ce mai inalte. Iar cum la noi in tara nu se poate trai din muzica metal, contractul cu Pure Steel Records reprezinta o solutie de a putea iesi dintre granitele Romaniei prin heavy-metal.

Radu Banu - chitara: Ceea ce s-a intamplat si se intampla acum nu e usor de realizat si nici usor de perceput. Semnarea contractului cu Pure Steel Records este rezultatul dorintei, pasiunii, sudorii si prieteniei noastre, este un nou nivel necunoscut, din care pot trage concluzia ca greul abia acum incepe. Cred ca nici unul dintre noi nu realizam inca ce se petrece dar ne vom tine cu dintii de ce am devenit si vom munci pentru ca sunetul R.U.S.T. sa ridice parul pe spate ascultatorilor si sa aduca teama in inima celor ce se opun. Cu modestie spun ca, acum, ca suntem aici ...NU VA SCAPA NIMENI!!!

Razvan Staicut - tobe: Pentru mine este ceea ce trebuia sa se intample dupa munca depusa in acesti ani cu trupa R.U.S.T., este urmatorul pas care ar trebui sa se intample in cariera fiecarei trupe care stie ce vrea.

George Popescu - bas: Acest mare pas inainte pe care l-am reusit prin semnarea contractului cu Pure Steel Records, este rezultatul indarjirii cu care credem in R.U.S.T. si in noi. Reprezinta deasemenea ocazia de a patrunde pe o scena care ofera trupelor neconsacrate inca, sansa de a demonstra ce sunt in stare si deasemenea oportunitatea de a ne prezenta unui public mult mai interesat de heavy-metal decat am putut sa o facem pana acum.

Sursa: R.U.S.T.


MAI MULTE DESPRE R.U.S.T.
Posted by Klawz, at 12:55 |  August 27, 2010  | 0 Comentarii  | 3042 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: R.U.S.T. a semnat cu Pure Steel Records si anunta lansarea primului album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri