stiri rock

R.U.S.T. deschid concertul PAUL DI’ANNO din Bucuresti

R.U.S.T. deschid concertul PAUL DI’ANNO din Bucuresti

R.U.S.T. este trupa romaneasca care va efectua oficiile de warm up pentru concertul PAUL DI’ANNO din Bucuresti, din data de 19 noiembrie, in The Silver Church Club.

“Invitatia de a canta in deschiderea concertului PAUL DI’ANNO din 19 noiembrie, de la Bucuresti, ne onoreaza foarte mult si vine ca o consecinta fireasca a evolutiei ascendente pe care am avut-o in ultimul an. PAUL DI’ANNO este un reper important atat in istoria uneia dintre cele mai mari trupe de heavy-metal ale tuturor timpurilor, Iron Maiden, cat si in istoria rock-ului in general, reusind sa reziste si sa existe in acest “bussines” de 30 de ani, aproape exclusiv prin muzica, fara aportul logistic si de marketing al unui aparat de promovare specific marilor case de discuri”, a declarat George Popescu, bass-istul formatiei R.U.S.T.

Biletele pentru concertul PAUL DI’ ANNO din Bucuresti, din data de 19 noiembrie, in The Silver Church Club, ora 20:00, sunt in numar limitat – 300. Pana pe data de 16 octombrie, biletele sunt la pretul promotional de 40 LEI.

Biletele sunt disponibile prin Eventim, in magazinele Germanos, magazinele Vodafone, Librariile Carturesti si online la www.eventim.ro.

Iata perioadele si categoriile de preturi:
16 septembrie – 16 octombrie – 40 LEI
17 octombrie – 17 noiembrie – 50 LEI
18 noiembrie – 19 noiembrie – 55 LEI

Invitaţi ca support act pentru concertele din România sunt norvegienii de la THUNDERBOLT, formaţia care a deschis şi pentru concertul King Diamond de la Bucureşti, din anul 2006.

Info:

PAUL DI’ANNO www.myspace.com/diannothebeast

THUNDERBOLT www.myspace.com/thunderbolt

R.U.S.T www.myspace.com/signofthunderMAI MULTE DESPRE Paul Di'Anno, R.U.S.T., Thunderbolt
Posted by Krudd Promotion, at 00:00 |  September 22, 2009  | 3 Comentarii  | 3347 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: R.U.S.T. deschid concertul PAUL DI’ANNO din Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri