stiri rock

R.U.S.T. lansează albumul 'The Wings of Vengeance' și un box set aniversar

R.U.S.T. lansează albumul 'The Wings of Vengeance' și un box set aniversar
 Trupa R.U.S.T. va lansa un album nou și un box set aniversar în cadrul unui concert care va avea loc joi, 24 noiembrie 2016, la clubul Fabrica din București, de la ora 21:00.
 
 După EP-ul Warriors of Heaven, în 2009, și LP-ul Legends, în 2011, trupă R.U.S.T. lansează al treilea album de studio intitulat The Wings of Vengeance, material discografic înregistrat în Studio 148 din București, cu Marius Costache la butoane. De mixaj și mastering s-a ocupat Teddy Moller, în studioul Blue Flame Production din Suedia.
 
 The Wings of Vengeance este un full length ce conține unsprezece piese, dintre care un bonus track, Urma Răului, versiunea în limba romană a piesei The Seeds of Evil, piesă pentru care s-a filmat un videoclip (pentru ambele versiuni), lansat în luna iunie a acestui an și care poate fi urmărit mai jos:
 
 

 Simultan cu noul album, va fi lansat box set-ul aniversar, în ediție limitată, intitulat Thunder'N Dust, ce cuprinde toate înregistrările de studio ale trupei R.U.S.T. din 2007 pană în prezent. 
 
 Biletele pentru acest eveniment – la care vor participa și invitați speciali, ce vor fi anunțați în curând-vor putea fi achiziționate online la prețul de 10 lei, prin AmBilet.ro și la prețul de 15 lei în ziua concertului, la intrare.

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului, poate fi accesată aici.

Sursa: KRUDD PROMOTION


MAI MULTE DESPRE R.U.S.T.
Posted by H., at 12:49 |  November 02, 2016  | 0 Comentarii  | 2764 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: R.U.S.T. lansează albumul 'The Wings of Vengeance' și un box set aniversar

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri