stiri rock

R.U.S.T. si METROCK concerteaza in Bucuresti

R.U.S.T. si METROCK concerteaza in Bucuresti
Purtand subtitlul ‘’Piata Romana ‘90’’, editia din acest an a evenimentului In Metal We R.U.S.T., va propune, sambata, 15 noiembrie 2014, de la ora 19:00, la club Fabrica, o calatorie cu doua decenii in urma , intr-o perioada cand ROCK-ul - in cea mai pura forma a sa de manifestare - se afla la putere.

Un arc peste timp intre “fenomenul Piata Romana” de la inceputurile anilor ’90 si Fabrica – un club care iubeste rockul, o reintalnire a celor care erau clientii fideli ai tarabelor din Piata Romana, unde se vindeau cele mai noi titluri din muzica preferata, se aflau ultimele stiri din domeniu si de unde se pleca spre diverse locatii de intarit prietenii: restaurantele Vanatorul (cu celebra Gradinita), Turist, Cina sau Patria.

Veti avea ocazia sa retraiti atmosfera acelor ani, sa ‘’respirati’’ aerul Pietei Romane, sa reintalniti oamenii care in acea vreme, in strada, pe scena, in presa scrisa, la radio sau la TV, traiau ROCK-ul cu adevarat si impartaseau pasiunea lor si celor care abia descopereau acest fenomen.

Invitatii speciali ai trupei R.U.S.T. la acest eveniment sunt: Petre Magdin (Intalnirea de la Miezul Noptii), Doru Ionescu (Rocker, Radio Romania Tineret), Nelu Stratone (Radio Tinerama), Marius’’Kiss’’ Serbanoiu & Lemmy Black (Rockmania), Colectionarii de amintiri (Romanian ROCK Museum). Pe scena alaturi de trupa R.U.S.T. vor urca : Costi Sandu (ex- Krypton), George Costinescu (ex- Tectonic) si, ca invitati extrem de speciali, METROCK!
Bilet 15 lei, prin www.iabilet.ro

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului poate fi accesata aici: https://www.facebook.com/events/794158053976356/


MAI MULTE DESPRE Metrock, R.U.S.T.
Posted by H., at 23:27 |  November 11, 2014  | 0 Comentarii  | 1531 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: R.U.S.T. si METROCK concerteaza in Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri