stiri rock

RAGE: videoclipul piesei 'Empty Hollow' (LIVE) disponibil online

RAGE: videoclipul piesei 'Empty Hollow' (LIVE) disponibil online
Mai jos puteti vedea o filmare cu grupul german Rage interpretand piesa Empty Hollow:


Piesa este extrasa de pe DVD-ul ce va insoti compilatia The Soundchaser Archives ce va fi lansata in data de 23 mai 2014 prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records. Titlurile pieselor ce vor figura pe compilatie:

Disc 1
01. Anybody Home?
02. Mystery Trip
03. In Union     
04. Long Hard Road
05. Full Moon (international version)
06. Nevermore
07. French Bourrée
08. A Perfect Day
09. Enough Is Enough
10. Here Comes the Night
11. Spiritual Awakening
12. Lost in the Void
13. The Missing Link
14. Another Kind of Madness
15. Down to the Bone
Disc 2
01. The Speed of Sound
02. Darkness Turns to Light     
03. Death Is Alive
04. Gentle Murders
05. From the Cradle to the Grave
06. Refuge
07. Fugue No. 5
08. Last Goodbye
09. Dirty Wings
10. The Pit and the Pendulum     
11. Waterfalls
12. Heads Off
13. Assorted by Satan
14. Shame on You
15. Soundchaser

Pe DVD-ul bonus va figura inregistrarea concertului pe care trupa Rage l-a sustinut in cadrul editiei din anul 2013 a festivalului Masters of Rock. Piesele interpretate in cadrul concertului au fost:

01. Cleansed by Fire
02. From the Cradle to the Grave
03. Scapegoat
04. The Devil's Bride
05. Empty Hollow
06. Lament
07. Suite Lingua Mortis:
- Prelude of Souls
- Innocent
- Depression
- No Regrets
08. Witches' Judge
09. Straight to Hell

Cel mai recent album de studio al trupei poarta numele 21 si a fost lansat in data de 24 februarie 2012.

Posted by H., at 20:58 |  April 28, 2014  | 0 Comentarii  | 2140 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: RAGE: videoclipul piesei 'Empty Hollow' (LIVE) disponibil online


Alte articole din Stiri