stiri rock

Razboiul in viziunea Slayer

Razboiul in viziunea Slayer

Ororile razboiului sunt infatisate in noul videoclip al rockerilor de la Slayer,  Eyes of the Insane, care a inceput sa fie difuzat incepand cu 30 octombrie 2006. Piesa face parte din albumul Christ Illusion, lansat pe 8 august, album care a intrat direct pe locul 5 in topul Billboard Top 200 Album Charts.

Regizat de iranianul Tony Petrossian, videoclipul este povestea foarte personala a unui soldat, prin ochii caruia ne sunt infatisate toate intamplarile groaznice prin care acesta trece in razboi, ce culmineaza cu moartea sa. Intregul videoclip este filmat cu imaginile reflectate direct din pupila soldatului, acestea fiind perfect sincronizate cu muzica. Doua finaluri au fost filmate, unul in care soldatul este ucis si un altul in care acesta se sinucide.

Versurile acestei piese au fost semnate de vocalistul trupei, Tom Araya care a declarat ca a fost inspirat de un articol dintr-un ziar american, intitulat Victimele razboaielor. Articolul spunea povestea unui foarte apreciat soldat american, recent intors din Irak, decorat de statul american, dar care la numai patru zile de la intoarcere s-a sinucis deoarece imaginile ororilor indurate in razboi il bantuiau tot timpul.

Cu o cariera ce se intinde de-a lungul a peste douazeci de ani, Slayer este o trupa a carei muzica nu este numai de dragul artei, ci reuseste sa comunice un mesaj foarte clar oamenilor, fie ca acel mesaj se refera la divinitate, la stat, la actualele conflicte militare din lume sau la brutalitate si fanatism. Si ceea ce este surprinzator este tocmai faptul ca multi dintre fanii Slayer sunt tinerii "furiosi" care se inroleaza de bunavoie in armata.

Slayer se afla in acest moment in plin turneu european pentru promovarea noului lor album.   

Slayer - Christ Illusion este un album distribuit in Romania de A&A Records/Warner Music Licensee.

(text: A&A Records)



MAI MULTE DESPRE Slayer
Posted by Klawz, at 00:00 |  November 25, 2006  | 1 Comentarii  | 4863 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Razboiul in viziunea Slayer

  • un album bun,chiar foarte bun...o revenire in forta si o prestatie pe masura.rulzzz!

    1. Posted by Lemmy The Rock | 29 Decembrie 2006 12:19
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri