stiri rock

ROADKILLSODA: pe scena de la Fuzztastic Planet Festival din Grecia

ROADKILLSODA: pe scena de la Fuzztastic Planet Festival din Grecia
Sambata, pe 2 august, bucurestenii vor concerta in Drama (Grecia), unde are loc cunoscutul festival de stoner Fuzztastic Planet. Roadkillsoda este prima trupa romaneasca invitata la Fuzztastic unde, anul acesta, vor canta alaturi de Radio Moscow (USA), The Vintage Caravan (Is), 1000 Mods (Gr), Pater Nembrot (It), Tuber (Gr) etc.

 

Concertul celor de la Roadkillsoda se inscrie intr-o serie de aparitii live cu expunere de care trupa se bucura in 2014 - opening act for Billy Idol, Black Tusk, Planet of Zeus, a doua aparitie consecutiva la RockStadt Extreme Fest - si vine inaintea lansarii celui de-al doilea album. Anuntat in octombrie, materialul aduce cateva mari surprize inca nedezvaluite de trupa. “Am lucrat mult ca sa scoatem un album asa cum ne dorim si cum stim ca se asteapta de la noi”, ne-a spus Sebastian Stancu, vocalul trupei. “Nu pot sa va spun inca cine este producatorul albumului, dar nu visam la asa ceva nici in fanteziile erotice”, dezvaluie si chitaristul Andrei-Mihnea Ferezan. Materialul va fi insotit de un turneu de sustinere in mai multe tari europene, care urmeaza sa fie anuntat.

Fuzztastic Planet este considerat festivalul psihedelic al noii generatii. Este o initiativa independenta, organizata open-air in nordul Greciei si aduce, in fiecare an, cele mai promitatoare trupe de stoner, sludge, psihedelic din Europa si USA.

https://www.facebook.com/RoadKillSoda
http://roadkillsoda.com/
https://www.facebook.com/FuzztasticPlanetSursa: RoadkillsodaMAI MULTE DESPRE RoadkillSoda
Posted by H., at 14:12 |  July 31, 2014  | 0 Comentarii  | 1559 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ROADKILLSODA: pe scena de la Fuzztastic Planet Festival din Grecia

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri