stiri rock

ROCK BATTLE: a doua editie

ROCK BATTLE:  a doua editie
Incepand cu data de 21 mai Music Amp si City Fm, organizeaza cea de a doua editie a serilor Rockbattle.
Music Amp a demarat acest proiect muzical inca din luna noiembrie a anului 2009, din dorinta de a dezvolta scena underground a rock-ului romanesc. Deschiderea salilor de repetitii pentru trupele de rock a oferit echipei Music Amp o perspectiva obiectiva asupra scenei muzicale romanesti, conducand astfel la demararea unui proiect care sa sustina initiativa muzicala a undergroundului. Impreuna cu City Fm, un radio veteran intr-ale rock-ului au reusit sa puna la punct ceea ce va fi cea de-a doua editie a Rockbattle.
Ca si in editia anterioara, serile Rockbattle vor avea loc in Fire Club, urmand sa se desfasoare in fiecare vineri a saptamanii. Backline-ul necesar prestatiei muzicale va fi asigurat de catre Music Amp, ramanand de datoria participantilor sa contribuie cu instrumentele proprii si talentul muzical.

Rockbattle II va avea sase editii, culminand cu un Rock-Off, al carui mare premiu va fi o melodie inregistrata in studiourile Music Amp si apoi difuzata pe postul de radio City Fm.
Pentru inscrieri si regulament va rugam accesati site-ul  www.rockbattle.ro sau trimiteti un email pe adresa inscrieri@rockbattle.ro


Posted by Dragos P., at 21:17 |  May 11, 2010  | 0 Comentarii  | 1867 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ROCK BATTLE: a doua editie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri