stiri rock

ROCK CITY OPEN AIR: informatii despre bilete

ROCK CITY OPEN AIR: informatii despre bilete

Joi, 12 februarie 2009, de la ora 10, se pun in vanzare (exclusiv prin reteaua Eventim.ro) biletele la ROCK CITY OPEN AIR - cel mai mare festival de rock din Romania.

Patru zile de festival, 20 - 23 august 2009, pe malul Dunarii (comuna Borcea, in apropiere de Fetesti, pe insula Ialomitei), 60 de trupe pe 3 scene - 2 mari, plus scena talentelor.

Organizatorul, Metal Masters, initiaza primul festival rock de calibru international, exact ce lipsea din peisajul balcanic.

Dintre trupele confirmate:

Agathodaimon, Amon Amarth, Ancient Rites, Brainstorm, De Profundis, Eastern Front, Einherjer, Ghamorean, Hanzel Und Gretyl, Hollenthon, Moribund Oblivion, Sirenia, The Cold Existence, The Revenge Project, Theatres Des Vampires.

Lista continua... Va tinem la curent cu noile confirmari!

Pretul biletelor porneste de la 270 de lei (12 februarie - 30 aprilie), creste apoi la 300 (1 mai - 31 iulie), 350 de lei (1 - 19 august) si 400 la intrare. Nu vor exista bilete pe zile, ci doar pentru toata perioada festivalului. In acest pret aveti si spatiu de campare, acces la dusuri si toalete ecologice.

Biletele vor fi disponibile online, pe
www.eventim.ro, in reteaua magazinelor Germanos din toata tara, precum si in alte puncte de vanzare Eventim.ro.

Toti cei care cumpara bilete pana in data de 15 martie primesc din partea Metal Masters, organizatorii festivalului, transport gratuit, dus-intors, intre Bucuresti si locul de desfasurare al festivalului!

Posted by Cynyc, at 00:00 |  February 11, 2009  | 14 Comentarii  | 2406 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ROCK CITY OPEN AIR: informatii despre bilete

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri