stiri rock

Rockin' Transilvania deschide României porţile celebrului festival WACKEN OPEN AIR!

Rockin' Transilvania deschide României porţile celebrului festival WACKEN OPEN AIR!

Asociaţia Rockin' Transilvania va oferi în premieră anul viitor unei formaţii rock din România dreptul de a participa la cel mai mare concurs international pentru trupe rock, care se desfăşoară anual în cadrul celebrului festival WACKEN OPEN AIR. În calitate de partener oficial al W:O:A Metal Battle, Asociaţia Rockin' Transilvania va organiza selecţia naţională pentru această competiţie, la finalul căreia un juriu format din reprezentanţi ai music businessului va desemna primul reprezentant al României la Marea Finală care va avea loc la Wacken Open Air 2009.
Toate detaliile referitoare la condiţiile de participare, precum şi modul de desfăşurare al concursului, pot fi citite în limba română pe pagina oficială a concursului W:O:A Metal Battle, www.metal-battle.com
Trupele se pot înscrie deja pentru selecţia la nivel naţional, termenul-limită fiind 31 ianuarie 2009. Partenerul oficial W:O:A Metal Battle în România va decide dacăse vor organiza semifinale la nivel regional şi/sau finala naţională.

Posted by at 00:00 |  November 13, 2008  | 1 Comentarii  | 3902 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Rockin' Transilvania deschide României porţile celebrului festival WACKEN OPEN AIR!

  • incredibil... dar dupa cum sa prezentat prima editie a Festivalului Rockin Transilvania chiar cred ca vom reusi sa ne alaturam la Wacken de mari nume ale rockului mondial.

    1. Posted by guru | 17 Noiembrie 2008 11:39
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri