stiri rock

Rockoteca cu ZZ TOP, sambata, in clubul FIRE

Rockoteca cu ZZ TOP, sambata, in clubul FIRE

Sambata seara e petrecere ZZ TOP pentru toti iubitorii rockului! Faimosii barbosi texani vor fi „invitati de onoare” prin muzica lor, în clubul FIRE, cu ocazia rockotecii realizate de catre Lenti Chiriac.
Nu vor lipsi concursurile cu invitatii pentru fanii trupei si mega-hiturile Gimme All Your Lovin’, Rough Boy, Give It Up, Sharp Dressed Man şi Legs, printre altele. De asemeneam fanii vor avea ocazia sa vizioneze şi o proiectie a unui DVD semnat ZZ TOP.

Rockoteca începe la ora 22.00 şi tine pâna dimineata, iar intrarea este libera.

Concertul americanilor de la ZZ TOP va avea loc in data de 20 octombrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Biletele sunt disponibile prin Eventim în magazinele Germanos din întreaga tara, Librariile Cartureşti şi o parte din magazinele Vodafone. Online, biletele se gasesc pe www.eventim.ro şi www.bilete.ro. Pretul unui bilet este de 120 lei, iar în ziua concertului, biletele se vor vinde la pretul de 130 lei, la intrarea în locatie.

Concertul ZZ TOP este produs de D&D East Entertainment, în colaborare cu Marcel Avram, reprezinta o premiera absoluta pentru România şi face parte din turneul "Double Down Live" 2009.

Posted by D, at 00:00 |  October 07, 2009  | 0 Comentarii  | 1892 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Rockoteca cu ZZ TOP, sambata, in clubul FIRE

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri