stiri rock

Roger Waters - The Wall, revolutionarul film-concert, va fi difuzat in Dolby Atmos si 4K in sala Grand Ultra de la Grand Cinema&More

Roger Waters - The Wall, revolutionarul film-concert, va fi difuzat in Dolby Atmos si 4K in sala Grand Ultra de la Grand Cinema&More
București, 13 august 2015 – Grand Cinema & More difuzeaza filmul-concert Roger Waters The Wall, un film inspirat din The Wall Live - cel mai mare turneu din lume de până acum, susținut de către un artist solo. Fanii legendarului muzician îl vor putea urmări pe data de 29 septembrie de la ora 20:00, pe marile ecrane, în Grand Cinema&More, inclusiv în sala Grand Ultra.

În cadrul evenimentului, Marius Chivu, unul dintre cei mai recunoscuți critici literari contemportani, va împărtăși cu spectatorii pasiunea sa pentru elementele și creațiile universului Pink Floyd, care se ridică la înălțimea muzicii celei mai mari trupe din istoria rock-ului.

Biletele sunt disponibile pentru rezervare și cumpărare pe site-ul cinematografului: http://grandentertainment.ro/. În seara concertului, la intrarea în sală, spectatorii vor primi cadou cartea Inside Out - O istorie personală a trupei Pink Floyd, scrisă de Nick Mason, o carte de referință și o lectură fascinantă despre drumul parcurs de formație de la începuturile primitive până la imaginile cu stadioane pline.

Roger Waters, geniul creator din spatele muzicii Pink Floyd, prezintă filmul-concert Roger Waters The Wall, dezvăluind imagini uluitoare din turneu, care nu au fost văzute niciodată și hit-urile Another Brick in the Wall, Comfortably Numb, Running like Hell. Filmul a fost scris și regizat de însuși Waters, alături de Sean Evans, fiind filmat în perioada concertului The Wall Live Tour 2010-2013, la care au fost prezenți peste 4 milioane de fani din toată lumea.

Prin artă și muzică, prin nenumăratele spectacole de pe scenă, dar și prin intermediul acestei producții, Roger Waters își exprimă convingerile despre realitatea din jurul său. Filmul Roger Waters The Wall nu este doar unul autobiografic, ci și o reflecție personală a artistului asupra războiului, a efectelor acestuia asupra vieții sale și a familiei, reafirmând dragostea pentru toți oamenii indiferent de naționalitate, religie sau credință.
Mai multe informatii si bilete gasiti pe www.grandentertainment.ro

***
Despre Grand Cinema & More
Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă  totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2600 de locuri.

Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment, www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Contact de presă:
Irina Manole / irinam@oxygenpr.ro / +4 0735.010.902


Sursa: Oxygen PR
Posted by H., at 14:21 |  August 21, 2015  | 0 Comentarii  | 2511 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Roger Waters - The Wall, revolutionarul film-concert, va fi difuzat in Dolby Atmos si 4K in sala Grand Ultra de la Grand Cinema&More

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri