stiri rock

Rotheads lansează albumul de debut, „Sewer Fiends” mâine seară, în club Motiv din Bucureşti

Rotheads lansează albumul de debut, „Sewer Fiends” mâine seară, în club Motiv din Bucureşti
 Săptămâna trecută, grupul de old school death metal din Bucureşti, Rotheads, a lansat albumul de debut numit „Sewer Fiends” prin intermediul casei de discuri spaniole Memento Mori. După demo-EP-ul „Unfazed By Death” scos în 2016, primul full-length semnat Rotheads apare într-o componenţă uşor modificată şi, îmbină în mod expresiv tendinţe ale death metal-ului ignorate până acum în spaţiul de provenienţă. Cu influenţa gravitând între primele discuri Autopsy şi Morbid Angel, „Sewer Fiends” mizează pe horror-ul consecventului Lovecraft atât pentru lirică, cât şi pentru atmosferă. 
 
© César Valladares
 
Noul album e disponibil pe CD şi în format digital, iar concertul de lansare are loc mâine, pe 3 martie în fostul Question Mark din Bucureşti, adică Motiv. Invitaţi ai celor de la Rotheads sunt Mercy’s Dirge, grup cu istorie şi membri originari din Suceava, axat pe black-death mizerabil; apoi Slicer din Bucureşti cu ceva blackened punk şi FUCK You DRACU tot din Bucureşti, care se ocupă cu un altfel de punk şi cu mai mult haos. 
 
Pentru acest eveniment, accesul în club începe de la ora 20:30, iar preţul unui bilet este 20 de lei şi se găseşte pe Eventbook sau la Motiv. De asemenea, pe afiş mai apare un nume, respectiv Iorgu Aggressor, implicat printre cei care participă la dezvoltarea fenomenului wrestling în România. 


MAI MULTE DESPRE Rotheads, Slicer
Posted by Gina S., at 15:40 |  March 02, 2018  | 0 Comentarii  | 2084 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Rotheads lansează albumul de debut, „Sewer Fiends” mâine seară, în club Motiv din Bucureşti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri