stiri rock

RUPA AND THE APRIL FISHES – explozie de sunet şi culoare pe 25 mai în Hard Rock Cafe

RUPA AND THE APRIL FISHES – explozie de sunet şi culoare pe 25 mai în Hard Rock Cafe
Originara din San Francisco, formaţia “Rupa and the April Fishes” aduce în Europa un show spectaculos, plin de culoare, dinamism şi elemente multiculturale. Concertele trupei sunt adevarate treceri prin mai multe tipuri de reprezentaţie muzicală: de la pasajele specifice cabaretului frantuzesc, la tablouri desprinse parcă dintr-o petrecere indiană, sau la segmente ce amintesc de strazile incinse din Columbia. Pe 25 mai, formaţia considerată o atracţie la evenimente de marcă din întreaga lume va ajunge şi la Bucureşti, pentru un concert în Hard Rock Cafe.
 
Personalitate plurivalenta, Rupa Marya este compozitoarea trupei şi initiatoarea proiectului ce explorează nevoia umană de relaţionare şi de celebrare a vieţii prin muzică. Tobarul Aaron Kierbel este cel care completează demersurile creative ale Rupei şi stabileşte tempoul aventurilor sonore. Potrivit solistei: “muzica trupei înglobează în acorduri de o diversitate fabuloasă însăşi forţa şi fragilitatea vieţii
 
Solista Rupa Marya este un personaj captivant: inventivă şi originală, îmbină cariera de medic la spitalul din San Francisco cu destinul artistic. Serile şi le petrece cântând un amestec eclectic de stiluri, ce reflectă background-ul ei: s-a născut în California, din părinţi de origine indiană şi-a petrecut mare parte din viaţă în Franţa apoi a cunoscut o altă latură a existenţei, călătorind prin Mexic şi relatând în scop jurnalistic viaţa emigranţilor.
 
Rupa a înregistrat alături de trupa ei, The April Fishes, două albume, ce includ piese în limbile engleză, spaniolă ori franceză şi în care se regăsesc influenţe ce merg de la şansonetă la muzică ţigănească, mexicană sau regee. Întregul mixul este învălui în accente de origine indiană şi exprimat cu subtilitate, în note de jazz, cărora sonorităţile grave de violoncel, tropetă şi acordeon le dau profunzime.
 
Stilul plin de elemente etnice şi împletituri interculturale oferă trupei unicitate în peisajul muzical mondial, prestaţia formaţiei “Rupa and the April Fishes” deosbit de apreciată la festivaluri precum The Montreal Jazz Festival, Sziget Festival sau Cruilla Festival (Barcelona).
 
Pretul biletelor difera in functie de categorie:
 
Categoria VIP – 120 Ron (intalnire & poza cu trupa, afis & CD cu autograf)
Categoria I – 90 Ron (loc la mese – rezervare obligatorie prin telefon la Hard Rock Cafe )
Categoria II – 50 Ron  (in picioare) 
 
 
Biletele pentru show-ul Rupa & The Aprilie Fishes sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.ro, www.myticket.ro
Posted by Ruxia Sandru, at 21:49 |  April 05, 2012  | 0 Comentarii  | 2638 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: RUPA AND THE APRIL FISHES – explozie de sunet şi culoare pe 25 mai în Hard Rock Cafe

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri