stiri rock

Rupere Action III - festival de metal la Chisinau

Rupere Action III - festival de metal la Chisinau

Am primit la redactie un comunicat de la colegii nostri de breasla de la www.rupere.md. Nu stiu cati dintre voi pot ajunge la evenimentul anuntat, dar va recomand calduros sa le vizitati site-ul:

"Festivalul „Rupere Action III”
26 aprilie 2008, ora 17:00
Club GL (Str. Sfatul Tarii 18)
Pret: 50 Lei

Prezentare:

Seria de concerte „Rupere Action” a ajuns la ediţia cu numarul 3. De data aceasta „Rupere Action” a pregătit pentru iubitorii muzicii Rock o diversitate de stiluri. Vom avea parte de o seară plină de Rock în cele mai diverse ipostaze ale sale: rock’n’roll, alternative, dark ambient, industrial, doom, grind, indie... Festivalul are ca scop promovarea muzicii rock în toata diversitatea sa. La festival vor participa atît trupe debutante pe scena rock din Moldova, cît şi formaţii recunoscute peste hotarele ţării. Astfel, “Rupere Action” se anunţă a fi încă o seară plăcută pentru participanţi, o rampă de lansare pentru noile trupe şi desigur o posibilitate de reîntîlnire cu fanii pentru celelalte formaţii.

Formaţiile participante:

Tender Pain –Fomaţie tînără, dar deja cunoscuta după concertul realizat recent, care a reunit toti amatorii de black-doom metal.
Monro –Încă un novice cu priză la public. Prezenţa trupei la acest festival a fost determinată de numeroasele păreri pozitive referitoare la această formaţie.
Synopse – formaţia este compusă din 2 persoane care de altfel mai cîntă şi în alte formaţii cum ar fi Doll şi HeadSwitch. Un dark ambient caracterizat prin nuanţe industrial este stilul abordat de cei doi. Dat fiind faptul că acest gen de muzica este rar întîlnit în undergroundul rock-ului din Moldova, prezenţa lor la concert este surpriza concertului pentru spectatorii noştri.  

Corbus Albus – una dintre primele formaţii de alternativ din Republica Moldova. Formaţie apreciată şi iubită în România. Caracteristic acestei formaţii este vocea dură a solistei, care uimeşte publicul la fiece concert al său.
Doll – una din cele mai iubite formaţii de alternativ din Moldova. În palmares numeroase concerte de club, open air, clip şi o mulţime de planuri pe viitor.
AbnormyNdeffect – sunt greii rockului moldovenesc, sunt cei care au dus faima grindului moldovenesc peste hotarele ţării, fiind apreciată ca cea mai bună formaţie de grind din Europa. Dupa un tur prin Romania, unde au cutreierat 8 oraşe mari ale vecinilor noştri, trupa s-a intors acasa şi prima lor apariţie publică după turul european va fi la... „Rupere Action III”!
Stereodoping -  un EP lansat cu succes, un clip lansat şi apreciat de către public, o prezenţă constantă la radio sunt cîteva din succesele acestei formaţii. Dupa o pauză concertistică trupa revine pe scenă, pentru a anunţa planurile de viitor, cum ar fi lansarea de videoclipuri, lansare EP si album, un tur peste hotarele tării.

Astfel, Festivalul “Rupere Action III” se anunţă a fi unul dintre cele mai reprezentative evenimente ale primăverii.

Organizatorul Concertului:
WWW.RUPERE.MD"

 



MAI MULTE DESPRE AbnormyNdeffect
Posted by Tzugu, at 00:00 |  April 15, 2008  | 1 Comentarii  | 4608 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Rupere Action III - festival de metal la Chisinau

  • Stereodopinggggggggggg!!!!!!11

    1. Posted by Metal!+ | 04 Mai 2008 01:53
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri