stiri rock

S-au epuizat primele 200 bilete speciale pentru concertul C.O.B.!

S-au epuizat primele 200 bilete speciale pentru concertul C.O.B.!
Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock prezinta CHILDREN OF BODOM (C.O.B.) in Romania in cadrul turneului "The Ugly World Tour 2011". Alaturi de Children of Bodom vor mai urca pe scena formatiile Ensiferum (Finlanda) si Machinae Supremacy (Suedia).
Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti in data de 20 aprilie 2011.

Turneul “The Ugly World Tour 2011” are ca scop promovarea noului album “Relentless Reckless Forever” -  al 8-lea material discografic al formatiei C.O.B. ce contine 10 piese si care va fi lansat in data de 8 martie prin Warner Music Romania. De mentionat faptul ca toate albumele lansate pana acum de finlandezi au fost premiate cu Discul de Aur.

Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/cob.
Primele 200 de bilete SPECIALE pentru concertul Children of Bodom – Ensiferum, eveniment ce va avea loc in data de 20 aprilie 2011 la Arenele Romane din Bucuresti,  valabile pentru tragerea la sorti a celor 10 persoane ce vor participa la o sesiune meet & greet cu C.O.B. s-au epuizat!

Bilete:

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

87 lei pentru primele 500 bucati
95 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 19 aprilie 2011
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 20 aprilie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.


Sursa: Promusic Prod.


MAI MULTE DESPRE Children of Bodom
Posted by Dragos P., at 16:21 |  January 17, 2011  | 0 Comentarii  | 2329 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: S-au epuizat primele 200 bilete speciale pentru concertul C.O.B.!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri