stiri rock

S-au lansat pachetele de servicii integrate Cavalleria Events

S-au lansat pachetele de servicii integrate Cavalleria Events
Joi 28 iunie 2012, la Ageless Club, au fost lansate pachetele de servicii integrate Cavalleria Events, primele produse de acest tip de pe piata muzicala din Romania. Evenimentul a fost marcat printr-o conferinta de presa, urmata de un concert sustinut de Metrock, COD, SinScape si Akral Necrosis.
 
Configurate pe doua segmenete, pachetele Cavalleria Events ofera o serie de beneficii atat iubitorilor de concerte cat si trupelor ce fac parte din portofoliul companiei.
 
Produsele din sectiunea Fanzone sunt orientate catre consumatorii de muzica live:
prin achizitia unui pachet de servicii acestia beneficiaza de acces la un anumit numar de evenimente din portofoliul companiei, dar si la alte evenimente din piata. Pretul pachetelor variaza de la 25 la 350 euro pe an.
 
Pachet Sagettaria ofera, in schimbul sumei de 25 euro, acces la 5 concerte de club organizate de Cavalleria Events.
Pachetul Lancearia, care poate fi achizitionat contra sumei de 100 euro, include acces la 7 concerte de club si la un festival organizat de Cavalleria Events.
Pachetul Conttaria, a carui valoare se ridica la 200 de euro, permite accesul la orice eveniment Cavalleria + un voucher de catering.
Pachetul Cataphractia, al carui pret este de 350 euro, include acces la orice eveniment Cavalleria, acces la 2 festivaluri non-Cavalleria, voucher pentru catering si bauturi.
 
Orice pachet Fanzone se va achizitiona din reteaua Eventim. Cumparatorul va intra in posesia unui bilet, de valoarea pachetului dorit, care va fi preschimbat cu un card Cavalleria, la primul eveniment din portofoliul companiei pe care acesta il va frecventa. Ulterior, cardul va putea fi reutilizat, pana la epuizarea beneficiilor aferente acestuia. In   cazul pachetelor ce includ prezenta la evenimente non-Cavalleria si servicii de catering, detinatorii de carduri vor gasi detalii privind modul in care se va face accesul si maniera in care vor putea utiliza voucherele, pentru fiecare eveniment in parte, pe www.cavalleria.ro
 
Cardurile aferente pachetelor de mai sus sunt valabile 1 an, incepand de la data preschimbarii biletului Eventim cu cardul Cavalleria.
 
Sectiunea Bandzone cuprinde pachetele destinate artistilor care se alatura agentiei de booking Cavalleria. Beneficiile vizeaza promovarea artistului si includerea sa in line-up-ul unui anumit numar de evenimente, in functie de oferta aleasa.
 
Pachet Sagettaria , cu un cost de 125 euro/an, asigura artistului booking* pentru 3 showuri de club, precum si gazduire si promovare pe Cavalleria.ro
 
Pachetul Lancearia, rezervat trupelor care au lansat minim un LP, ofera contra sumei de 500 euro/an, booking si promovare online pentru 5 concerte de club, transport, cazare, masa si fee minim/show, gazduire si promovare pe Cavalleria.ro, recenzii la materialele trupei, sectiune merchendise.
 
Pachetul Conttaria , destinat trupelor care au lansat minim 2 LP-uri, include contra sumei de 1000 euro/an, booking si promovare online pentru 7 showuri outdoor si un festival pe teritoriul Romaniei, transport, cazare, masa, fee minim/show, tour management**, gazduire si promovare pe Cavalleria.ro, recenzii la materialele trupei, sectiune merchendise.
 
Pachetul Cataphractia , conceput pentru trupele care au lansate cel putin 2 LP-uri, are valoarea de 1750 euro/an si ofera: booking si promovare online pentru 7 showuri outdoor si doua festivaluri pe teritoriul Romaniei, transport, cazare, masa, fee minim/show, tour management, gazduire si promovare pe Cavalleria.ro, recenzii la materialele trupei, sectiune merchendise.
 
Cavalleria Events va pune la dispozitia artistilor o serie finita de optiuni, pentru showurile de club si pentru festivaluri. Optiunile vor fi actualizate periodic, in functie de parteneriatele in derulare, ale companiei. 
 
Cavalleria Events isi rezerva dreptul sa evalueze, in functie de propriile criterii manageriale si artistice, propunerile venite din partea trupelor si sa le accepte doar pe cele compatibile cu profilul si directia pe care se inscrie activitatea companiei.
 
 
*Serviciul de booking cuprinde rezervarea locatie si negocierea termenilor colaborarii pentru fiecare eveniment.
 
**Tour managementul inseamna asistenta pe durata deplasarii si relationarea cu organizatorii evenimentului.
 
Posted by Ruxia Sandru, at 16:17 |  June 29, 2012  | 0 Comentarii  | 3435 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: S-au lansat pachetele de servicii integrate Cavalleria Events

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri