stiri rock

SADO SATHANAS/SINCARNATE/AKRAL NECROSIS live la Fire Club

SADO SATHANAS/SINCARNATE/AKRAL NECROSIS live la Fire Club

Axa Valaha Productions anunta o lunga serie de evenimente ce vor fi organizate in lunile care urmeaza in parteneriat cu Clubul Fire, una din cele mai respectabile locatii de concert din Bucuresti. Dupa ce ani de zile Fire Club a sustinut scena hardcore underground din Romania si din afara, dupa ce pe scena clubului din str. Gabroveni nr. 12 au poposit nume grele ale scenei rock, metal si hardcore din toata lumea, ca Therapy?, Born From Pain, Lividity sau 25Ta Life, Fire Club continua traditia evenimentelor live cu o serie de concerte underground, organizate in parteneriat cu Axa Valaha Productions, cea mai cunoscuta agentie de booking underground din Romania. Pana la sfarsitul anului pe micuta scena din Fire Club vor poposi trupe din Germania, Chile, Brazilia, Finlanda si foarte multe trupe care reprezinta cu succes undergroundul autohton.

 Primul eveniment din lunga serie de concerte de urmarit in Fire Club ii include pe acelasi afis pe SADO SATHANAS, una dintre marile sperante ale scenei black metal germane, pe SINCARNATE, revelatia scenei metal din Romania, cu primul concert in Bucuresti dupa o lunga perioada si pe AKRAL NECROSIS, cei mai extremi reprezentanti ai black metalului traditional din capitala. O trupa opening-act va fi anuntata in cel mai scurt timp.

 Concertul se va desfasura duminica, 4 octombrie 2009, incepand cu ora 19.30, pretul unui bilet este de 20 de lei si se poate achizitiona direct la intrare. La fata locului vor fi prezente cu merchandise distro standurile Axa Valaha Productions si Bestial Records, de asemenea vor fi disponibile tricouri si CDuri cu trupele participante. Informatii si rezervari (inclusiv pentru masa sau separeu in seara concertului) la tel. 0721.107776 sau email axa666@yahoo.com, de asemenea ne gasiti pe myspace la www.myspace.com/coro_axa_valaha
 Pentru orice alte informatii legate de Fire Club, aveti la dispozitie www.fire.ro

SADO SATHANAS este una dintre cele mai longevive trupe din undergroundul teuton, infintata in 1996, ca project band black / death metal, vireaza foarte curand catre black metalul old school cu nuante epice, amintind de vechile Emperor sau Dimmu Borgir, dar si de vechile productii Darkthrone sau Immortal. Majestica si oculta, muzica Sado Sathanas amesteca inteligent pasaje de black metal traditional si crud cu bucati de black metal atmosferic sau martial amintind de Arcturus, totul la viteza minima de peste 200 de bpm. Show-urile live sunt adevarate reprezentatii de metal ocult, trupa foloseste in mod curent corpse-painting si elemente de teatru absurd in timpul recitalurilor, totul intr-o atmosfera nihilista, cu o lirica influentata de Aleister Crowley, Nietzsche sau Machiavelli.
Mai multe informatii si muzica la:
www.myspace.com/sadosathanas
www.sadosathanas.de

SINCARNATE, trupa romaneasca cu cea mai rapida ascensiune in undergroundul autohton, cu un mini-album de debut lansat de Axa Valaha Productions la inceputul lui 2008 si vandut aproape in totalitate pana in prezent, cu o multime de aparitii pe scenele cluburilor si festivalurilor din Romania si din afara (Germania, Polonia, Bulgaria, Rep.Moldova) si dupa ce au impartit scena cu Moonspell, Tiamat sau Lacrimosa, vor concerta dupa o lunga perioada la Bucuresti, intr-un recital special, ce va include piese de pe noul album, planificat a fi lansat in prima parte a anului 2010, dar si clasicele de pe acum piese incluse pe "On the Procrustean Bed". Este singura aparitie live a trupei pe o scena din Bucuresti confirmata pentru sfarsitul anului 2009, in decembrie trupa pregatind un nou turneu in Romania, ce va include in special orase in care Sincarnate n-a concertat niciodata pana acum. Un EP cu doua piese lansat in format vinil este de asemenea in proiect, deocamdata atat trupa, cat si managementul cauta un label interesat sa lanseze acest material inedit.
Info si muzica la:
www.myspace.com/sincarnateband

AKRAL NECROSIS, considerati a fi singura trupa de black metal traditional din capitala, functioneaza pe filiere distructive din 2006 si de atunci au impartit scenele cluburilor cu trupe importante ca Ancient Rites, Hecate Enthroned, Negura Bunget sau Cirith Gorgor. Un album de debut este asteptat pentru sfarsitul acestui an sau inceputul lui 2010.
Info si muzica la:
www.myspace.com/acralnecrosis

 



MAI MULTE DESPRE Akral Necrosis, Sado Sathanas, Sincarnate
Posted by Coro - Axa Valaha Productions, at 00:00 |  September 07, 2009  | 1 Comentarii  | 4089 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SADO SATHANAS/SINCARNATE/AKRAL NECROSIS live la Fire Club

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri