stiri rock

Satan Klaus 3 - detalii complete!

Satan Klaus 3 - detalii complete!
  Editia din acest an a mini-festului Satan Klaus Metal Party se va desfasura sambata, 19 decembrie, in Live Metal Club, locatia din bulevardul Nicolae Titulescu nr. 171 care a gazduit si precedentele doua editii. De aceasta data, avem ceea ce se cheama "editie de criza", asta dupa ce mai multe trupe, unele in ultima instanta, si-au anuntat indisponibilitatea. De aceea editia din acest an include doar patru trupe pe afis:

ABNORMYNDEFFECT (Chisinau, Rep.Moldova - total technical grindcore)
www.myspace.com/abnormyndeffect

Cei patru basarabeni, cunoscuti publicului din Romania datorita prestatiilor incendiare alaturi de Parricide, Vital Remains sau Grave Maker, vor veni pentru prima data la Bucuresti in noua formula, care include un nou bassist, aceasta fiind prima schimbare de componenta inca de la infintarea trupei. Satan Klaus Metal Party reprezinta ultima aparitie live a grinderilor abnormali pe scenele din Romania, ei participand in ianuarie / februarie 2010 la primul turneu in Scandinavia si Tarile Baltice, alaturi de mai multe date in Ucraina, Rusia, Belarus si Romania.

SPIRITUAL RAVISHMENT (Oradea, Romania - extreme death metal)
www.myspace.com/spiritualravishment

Cvartetul oradean revine pe scena din Bucuresti dupa recitalurile foarte reusite in deschiderea concertelor Lividity si God Dethroned, de data asta in calitate de co-headliners ai celui mai extrem eveniment underground in-door din Bucuresti. Cu pregatirile primului album de debut deja in faza finala a productie si cu moralul ridicat dupa un recital incendiar in cadrul festivalului maghiar Full of Anger Fest, cei patru ardeleni vor veni sa spulbere totul in calea lor in cadrul unui recital de aproape o ora.

KA.DINGIR.RA (Chisinau, Rep.Moldova - brutal technical death metal)
www.myspace.com/kadingirramd

Trupa care l-a livrat pe Dima, noul bassist de la Abnormyndeffect, este o prezenta oarecum noua a scenei din Chisinau, dar una de maxima calitate, ei urmand calea metalului tehnic si alambicat, pe felia Nile, Pestilence, Psychroptic, Morbid Angel. In premiera in Romania, Ka.Dingir.Ra este, dupa Dakon, prima trupa care va surprinde din nou prin profunzimea compozitiei, viteza excesiva si brutalitatea caracteristica trupelor de brutal death metal.

VILE OBSESSION (Iasi, Romania - deathcore / grindcore)
www.myspace.com/vileobsession

Opening act-ul festivalului din acest an este trupa Vile Obsession, razesii lui Stefan, convertiti sonoritatilor moderne, un amestec infernal de Despised Icon si Cephalic Carnage, ajungand in premiera pentru un show in capitala.

In acest an, evenimentul va incepe la ora 19.00, pretul biletului fiind de 20 lei. Pentru informatii si rezervari folositi emailul axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107776

Sursa: Coro - Axa Valaha



MAI MULTE DESPRE AbnormyNdeffect, Ka.Dingir.Ra, Spiritual Ravishment, Vile Obsession
Posted by H., at 15:36 |  December 15, 2009  | 2 Comentarii  | 2427 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Satan Klaus 3 - detalii complete!

  • caca bessa de la odessa ! hai la noi sa mincam nimic !

    1. Posted by defender | 15 Decembrie 2009 17:13
  • Titlul concertului este din categoria ''ce le bese unora mintea''

    2. Posted by GJA | 16 Decembrie 2009 12:44
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri