stiri rock

Scena principala a Festivalului ARTmania revine in Piata Mare

Scena principala a Festivalului ARTmania revine in Piata Mare
Festivalul ARTmania atrage in fiecare an mii de turisti la Sibiu si se afla intr-o permanenta dezvoltare si adaptare, organizand la aniversarea de zece ani principalele concerte internationale in Piata Mare, cu acces gratuit, in zilele de vineri si sambata, 31 iulie si 1 august 2015. Piata Mare, principalul obiectiv turistic al cetatii medievale pentru publicul festivalului, este locul unde au concertat in ultimii noua ani cele mai frumoase proiecte muzicale din universul muzicii Rock si Metal.
Programul concertelor din Piata Mare va urma structura clasica cu trei formatii internationale pe seara, incepand de la ora 19:00. Apocalyptica, Anathema, Clan of Xymox si Saturnus sunt principalele formatii confirmate pentru Sibiu, trei dintre ele concertand pentru prima data la festival. Organizatorii ofera zece Meet&Greet-uri cadou participantilor care vor demonstra la Sibiu in timpul festivalului, cu ajutorul biletelor pastrate, zece ani de prezenta la ARTmania Festival Sibiu.

Cei mai dedicati fani ai festivalului care si-au achizitionat abonamente in avans le pot transforma in promotionalele aniversare realizate special pentru cea de-a zecea editie  sau pot opta pentru rambursare. Toate informatiile necesare sunt comunicate pe website-ul oficial al festivalului, in pagina http://fan.artmaniafestival.ro.

Festivalul va promova si in acest an numeroase evenimente culturale derivate din cultura rock, in saptamana 27 iulie - 2 august, sub deviza “10 ani de ARTmania Festival” powered by Tuborg. Pentru aplicatii si informatii suplimentare, accesati www.artmaniafestival.ro sau contactati direct organizatorii pe adresa info@artmaniafestival.ro sau http://fb.me/artmania.festival. Actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu si Primaria Municipiului Sibiu.

Sursa: ARTmania Festival Press


MAI MULTE DESPRE Anathema, Apocalyptica, Saturnus
Posted by H., at 10:20 |  March 27, 2015  | 0 Comentarii  | 2553 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Scena principala a Festivalului ARTmania revine in Piata Mare

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri