stiri rock

Schimbare de componenta la CRIZE

Schimbare de componenta la CRIZE

Cu putin inainte de finalizarea inregistrarilor la noul album, formatia Crize a suferit o schimbare majora de componenta. Shole (vocal si fondator), si respectiv ceilalti membri ai trupei au anuntat ca se despart amiabil din cauza unor diferente de opinii in ceea ce priveste directia muzicala pe care o va urma formatia.

Cei de la Crize s-au repliat rapid si anunta ca vor lansa albumul in toamna acestui an, iar Shole afirma se va concentra asupra noului sau proiect – Shesdead.
Iata si declaratiile partilor implicate:
 
"Cu parere de rau va anuntam ca din motive subiective, Shole nu va mai canta alaturi de trupa CRIZE.
In ciuda acestui fapt, trupa CRIZE isi va onora promisiunea si va continua inregistrarea albumului la care lucreaza in acest moment in studio, avandu-l la voce pe Dragos.
Acest album va iesi tot sub egida METALFAN RECORDS DIVISION, urmand ca dupa terminarea albumului, sa aiba loc lansarea oficiala, un turneu de promovare, precum si turnarea unui videoclip.
Multumim pt suport tuturor celor care ne-au scris si ne-au incurajat. Acum, mai mult ca niciodata, avem nevoie de sprijinul vostru!
 
Trupa CRIZE"


"In vara anului 2000 cand mi-a venit ideea sa infiintez o trupa cu numele "Crize", nu m-am gandit ca va veni ziua in care voi vrea sa plec din aceasta formatie. Dar oamenii si vremurile se mai schimba, evolueaza diferit, compatibilitatile nu sunt pentru totdeauna. Iar eu in momentul de fata ma simt foarte schimbat si incompatibil cu ceea ce reprezinta Crize acum. De aceea m-am hotarat sa ma dedic 100% proiectului SHESDEAD, alaturi de niste oameni cu care impartasesc viziuni muzicale si alaturi de care ma simt extraordinar cand experimentam depasirea oricarei limite in materie de muzica sau trairi. Momentan lucram la un setlist de 10 piese proprii plus cateva coveruri pentru turneul din toamna acestui an, "TOUR AND LOATHING IN ROMANIA". In curand vor aparea pe youtube mai multe piese filmate la sala de repetitii sau in diverse locatii surprinzatoare, vom uploada doua sau trei piese pe pagina noastra de myspace iar la inceputul lui octombrie vom avea primul concert, in Bucuresti. Prietenii alaturi de care am plecat in acest trip sunt: Dope (ex 16MM, Prostest Urban, Deviant), Mihai (ex Protest Urban), Izzy, Capela, Vantu (Chester), Killy (ex IOD). Nu ne propunem decat sa facem muzica pe care o simtim, sa ne distram, sa facem cat mai multe turnee, sa cantam in cat mai multe locuri. Tot in aceasta toamna imi voi lansa si primul volum de versuri, vom pune la dispozitie o piesa SHESDEAD pentru realizarea unui scurt metraj care va fi practic primul nostru clip...avem multe de facut, dar mai ales abia asteptam sa ne intalnim cu publicul! Ladies and gentleman, boys and girls, see ya next time!
 
Shole
SHESDEAD"



MAI MULTE DESPRE Crize, Shesdead
Posted by at 00:00 |  August 11, 2008  | 17 Comentarii  | 5122 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Schimbare de componenta la CRIZE

  • ce moderatori sunteti bai ordinarilor.dece nu lasati lumea sa se exprime?parca asta face parte din rock nu?sau suferiti si voi de putere si de baietie pe net?SHOLE UN COPIL BATRAN FARA VOCE UN PSEUDO MUZICIAN UN ANTI TALENT UN FALS CARE SE VEDE BAIAT.NU E LOC PT EL IN MUZICA ASTA.CRIZE4 EVER.

    1. Posted by jusblast | 12 August 2008 14:10
  • se pare k lucrurile incep sa ia niste intorsaturi nu tokmai placute :) ... ideea e urmatoarea... acesta este un articol oficial dat de ambele partzi ale trupei crize ... moderatorii au sters anumite commenturi pt k nu vrem k treaba sa se degenereze aici .... fiecare din voi / noi care are ceva de spus in legatura cu plecarea lui Shole sa o faca pe forum ...akolo e fiecare liber sa zica ce vrea ! multumim k inca va intereseaza ! CRIZE nu o sa dezamageasca asa cum niciodata nu a facut-o ! it's a hardcore life...but only a few of us can livel it !

    2. Posted by vtsblastbeat | 12 August 2008 14:10
  • si adresa forumulu este :)) ... http://www.metalfan.ro/forum/viewtopic.php?t=11553

    3. Posted by vtsblastbeat | 12 August 2008 14:12
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri