stiri rock

Scott Ian (ANTHRAX): 'Pentru mine, The Big Four este cel mai tare show de metal!'

Scott Ian (ANTHRAX): 'Pentru mine, The Big Four este cel mai tare show de metal!'
Scott Ian, chitaristul trupei Anthrax, vorbeste intr-un interviu acordat organizatorilor Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival despre ce inseamna pentru el participarea intr-un astfel de show.

Este visul oricarui fan de metal. Cand ma gandesc la asta, nu numai din pozitia uneia dintre trupele care canta in show, ceea ce este oricum extraordinar, dar si din punctul de vedere al unui fan Slayer, Megadeth sau Metallica, cred ca e cel mai tare show. Baietii din trupe au tot vorbit despre posibilitatea unui astfel de concert in ultimii 20 de ani. Cand am facut Clash of the Titans in State in 1991 cu Anthrax, Slayer si Megadeth am zis ‘Doamne, de i-am fi avut si pe Metallica cu noi, ar fi putut fi cel mai tare turneu din toate timpurile.’ Si iata-ne in 2010 in ceea ce pentru mine este cel mai tare show de metal. Este cu adevarat de necrezut pentru cineva care vina sa vada chestia asta si fanii ar trebui sa stie ca si trupele sunt la fel de entuziasmate ca si ei.”, a declarat artistul.
Prima pagina din istoria „The Big Four” a fost scrisa ieri in Polonia, urmand sa continue in fata fanilor din Elvetia, Cehia, Bulgaria, Romania, Turcia si Grecia.

Cred ca si celelalte trupe simt la fel si sunt extrem de recunoscatoare fata de publicul care va veni sa ne vada. Ceea ce vreau sa spun este ca multe genuri muzicale apar si dispar. Am vazut multe trecandu-se astfel in ultimii 27 de ani. Dar ceea ce facem noi, continuam sa facem pentru fani si inseamna foarte mult ca muzica pe care o facem reprezinta enorm pentru atat de multi oameni din intreaga lume.”, adauga Scott Ian.

Pe lângă The Big Four, cele mai recente confirmări ale trupelor care vor concerta în cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival includ Accept, Paradise Lost şi Orphaned Land, care vor urca pe scena vineri, 25 iunie şi Anathema, care se va alatura trupelor din ultima zi a festivalului.

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival este cel mai puternic festival de muzică rock care a avut loc până acum în România, aducând în faţa publicului atât trupe de succes ale momentului, cât şi mulţi dintre „greii” rockului mondial.

Accesul la festival se poate face pe baza unui abonament pe 3 zile, care poate fi achiziţionat la următoarele preţuri (în funcţie de poziţionarea în spaţiul rezervat publicului): 519, 40 ron (Golden Circle), 371 ron (Normal Circle), 625,40 ron (VIP + merchandising bag).

Cei care nu doresc să participe la toate cele trei zile de festival îşi pot achiziţiona bilete după cum urmează:
•    biletele pentru ziua de 25 iunie (Manowar, Vollbeat, Accept, Paradise Lost, Orphaned Land) costă după cum urmează: 371 ron (VIP), 233,20 ron (Golden Circle), 127, 20 ron (Normal Circle).
•    pentru 26 iunie (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) a rămas în vânzare o singură categorie de bilete: 196,10 ron (Normal Circle).
•    biletele pentru 27 iunie (Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Anathema) pot fi achiziţionate cu: 371 ron (VIP), 307,4 ron (Golden Circle) respectiv 196,10 ron (Normal Circle).

Sursa: D&D East Entertainment


MAI MULTE DESPRE Anthrax
Posted by H., at 14:09 |  June 20, 2010  | 0 Comentarii  | 2326 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Scott Ian (ANTHRAX): 'Pentru mine, The Big Four este cel mai tare show de metal!'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri