stiri rock

Se pun in vanzare biletele pentru concertul RAMMSTEIN

Se pun in vanzare biletele pentru concertul RAMMSTEIN
Pe 1 noiembrie, de la ora 10.00, se pun în vânzare biletele la unul dintre cele mai așteptate show-uri ale anului viitor. Rammstein se întoarce în România în data de 28 iulie 2013, în cadrul Rock The City, festivalul care adună laolaltă cele mai mari nume ale rock-ului mondial.

Festivalul Rock the City 2013 va avea loc în 27 si 28 iulie, la Romexpo, Bucureşti.

După prima apariție la București (Sonisphere 2010), trupa germană tanz-metal a câștigat și mai mulți fani în România, pentru că după un concert Rammstein povestești zile în șir despre cum a fost și încerci să fredonezi muzica germanilor timp de câteva săptămâni. Impactul este atât de puternic pentru că Rammstein este o îmbinare perfectă de muzică, energie, forță și spectacol.

Catalogată ca una dintre cele mai mari trupe de show din lume (a atras atenția chiar marilor regizori de film ai lumii, care au implicat trupa în diverse proiecte), Rammstein atrage atât prin formă, cât și prin conținut. În afară de variatele efecte pirotehnice, elemente de recuzită mereu surprinzătoare, măștile cu diferite conotații, plecările prin mulțime și atmosfera incredibilă, un show Rammstein aduce publicul foarte aproape de trupă, făcându-l, practic, parte în spectacol.
Continuând principiul "alte trupe cântă, Rammstein arde!", Rammstein revine la București în 2013, cu un nou spectacol, numai la Rock The City!

Înainte de a anunța line up-ul complet, organizatorii vin cu o surpriză pentru fanii Rammstein: primele 2000 de bilete au reducere de 20%.

Biletele se distribuie exclusiv prin Rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro

Sursa: Gala MGMT & PR


MAI MULTE DESPRE Rammstein
Posted by H., at 12:40 |  October 31, 2012  | 0 Comentarii  | 3100 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Se pun in vanzare biletele pentru concertul RAMMSTEIN

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri