stiri rock

Se suplimenteaza biletele VIP pentru AN IRON TRIBUTE cu TROOPER si BLAZE BAYLEY

Se suplimenteaza biletele VIP pentru AN IRON TRIBUTE cu TROOPER si BLAZE BAYLEY

 

 
Biletele VIP pentru AN IRON TRIBUTE, cu TROOPER si BLAZE BAYLEY,
s-au epuizat in scurt timp dupa anuntarea concertului. Ca urmare a solicitarilor insistente venite din partea prietenilor formatiei, care isi doresc sa fie prezenti la sesiunea de autografe, TROOPER a decis punerea in vanzare a unei transe suplimentare de bilete VIP. Acestea vor fi disponibile incepand de maine, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe Eventim.ro: http://www.eventim.ro/ro/bilete/an-iron-tribute-2-bucuresti-club-colectiv-718219/performance.html. Dupa epuizarea acestor bilete nu va mai fi posibila o noua suplimentare.
 
Pentru concertul programat pe 13 decembrie, la clubul Colectiv, se gasesc in continuare bilete pentru acces general, la pretul de 25 lei. 
 
 
Pe 13 decembrie, la clubul Colectiv, TROOPER si BLAZE BAYLEY, fosta voce Iron Maiden din perioada 1995 – 1999, vor sustine un show ce va intra in istorie, ducand astfel conceptul AN IRON TRIBUTE intr-o noua dimensiune!
 
Solistul formatiei TROOPER, Alin Coiotu’ Dinca ofera detalii despre acest eveniment: “printr-o frumoasa coincidenta, anul acesta marcheaza o dubla aniversare, pe care vrem sa o sarbatorim cu voi la acest show demential: se implinesc 19 ani de activitate TROOPER si, tot atatia ani au trecut de la la primul concert IRON MAIDEN, in Romania, chiar cu Blaze Bayley la voce.De fapt, acel concert a fost factorul decisiv care ne-a determinat sa ne facem o trupa.”
 
"An Iron Tribute 2" este continuarea povestii rock incepute in 2013, un concept cu mare priza la public, ce include cele mai importante piese din discografiile TROOPER si IRON MAIDEN. Tot de la vocalistul TROOPER am aflat ca: “in acest concert vom canta o ora de piese IRON MAIDEN si o ora de piese din repertoriul propriu.
 
Daca mai era nevoie, Coiotu’ a scos in evidenta si faptul ca acest concept de show s-a nascut din pasiunea formatiei pentru muzica britanicilor de la IRON MAIDEN:  “Am crescut cu MAIDEN si muzica lor ramane etalon pentru noi. Dupa ce ei ne-au ales in 2008 pentru a le deschide concertul de la Bucuresti, atasamentul a devenit unul permanent.
 
De altfel, pe Blaze Bayley si TROOPER ii leaga o veche prietenie, care s-a concretizat la nivel muzical prin lansarea piesei Mercy Killer:
 
 
Blaze Bayley este solistul cu care Iron Maiden a venit pentru prima data in Romania. Formatia a concertat atunci pe scena Salii Polivalente, in cadrul evenimentului Skip Rock '95, in fata a peste 15.000 de persoane. Vocea lui Blaze Bayley se regaseste pe trei albume din discografia Maiden: "The X-Factor" – 1995, "Best of the Beast" - 1996 si "Virtual XI" – 1998. Printre piesele cele mai apreciate de pe aceste albume se numara: "When 2 Worlds Collide", "Futureal", "Virus", "Look for The Truth", "Man on The Edge" si "The Clansman".
 


MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by Ruxia Sandru, at 12:43 |  November 10, 2014  | 0 Comentarii  | 2492 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Se suplimenteaza biletele VIP pentru AN IRON TRIBUTE cu TROOPER si BLAZE BAYLEY

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri