stiri rock

SEPULTURA la Metalhead Meeting 2014

SEPULTURA la Metalhead Meeting 2014
Cea de a doua ediţie a festivalului Metalhead Meeting 2014 va avea loc sâmbătă, 7 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti.  Primul headliner anunţat al acestei ediţii este trupa braziliană Sepultura, unul dintre cele mai grele nume de pe scena metal internaţională.

Brazilienii vin pentru a patra oară în România, chiar în anul în care sărbătoresc 30 de ani de carieră şi se află în turneul de promovare al celui mai recent material discografic  - The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart. Lansat în 2013, albumul este inspirat din una din capodoperele cinematografiei clasice, anume filmul Metropolis (1927).

Despre Sepultura
Sepultura s-a născut în 1984, în perioada de glorie a metalului, în Belo Horizonte, Brazilia. Trupa este o forţă majoră a thrash metalului şi death metalului, cu influenţe de hardrcore punk şi industrial metal. Cu 13 albume de studio la activ, cel mai recent din 2013 (The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart ), brazilienii au vândut milioane de albume, în cei 30 de ani de carieră.

Albume de succes precum Arise (1991), Chaos A.D. (1993) si Roots (1996) au intrat in cultura muzicală a oricărui ascultător de metal, iar piese precum Roots Bloody Roots, Arise,Refuse Resist,Ratamahatta,Territory sau Attitude se regăsesc în playlistul oricărui fan al muzicii metal, de mai bine de 20 de ani.

În 2013, Sepultura înseamnă Andreas Kisser, Paulor Jr., Eloy Casagrande şi incendiara voce a lui Derrick Green, solistul trupei încă din 1997, după plecarea lui Max Cavalera.
Web: http://www.sepultura.com.br/
Facebook: http://www.facebook.com/sepultura

 

Despre METALHEAD MEETING

Aflat la cea de a doua ediţie, festivalul Metalhead Meeting şi-a adjudecat deja statutul de unul dintre cele mai importante evenimente rock şi metal din România.

Prima ediţie a festivalului i-a adus pe scena de la Arenele Romane pe suedezii de la Hypocrisy, în premieră pentru România, precum şi pe Lake Of Tears. Celor doi headlineri li s-au alăturat danezii de la HateSphere, iar line-up-ul fost completat de trei trupe româneşti: Bucovina, Taine şi L.O.S.T.

Festivalul s-a bucurat de prezenţa a aproximativ 3000 de rockeri de toate vârstele şi de aprecieri exclusiv pozitive.

Organizatorii şi-au propus ca festivalul să devină o tradiţie pentru rockerii bucureşteni şi nu numai, cu trupe importante şi atmosferă de zile mari.

Celelalte 5 trupe de pe afişul festivalului, dintre care încă 2 headlineri de talie internaţională, vor fi anunţate în cel mai scurt timp.

Biletele se pot găsi pe www.iabilet.ro şi în toate celalte reţele la următoarele preţuri:

- 65 de lei Acces General, 90 de lei Golden Circle (până pe 3 martie)
- 80 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle (până pe 6 iunie)
- 100 de lei Acces General, 140 de lei Golden Circle în ziua concertului şi la intrare

Numărul de bilete în Golden Circle (în faţa scenei) este limitat la 500 de persoane.
Biletele pentru Metalhead Meeting 2014 sunt la vânzare pe www.iabilet.ro, www.metalhead.ro/bilete/, în magazinele Diverta din toata ţara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu din Bucureşti, Magazinele Orange, Vodafone şi Germanos, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, magazinele InMedio, oficiile Poştei Române, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor şi pe Myticket.ro, Bilete.ro, Biletoo şi Eventim.ro.

Metalhead Meeting 2014 este organizat de METALHEAD.ro, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts.

Un eveniment prezentat de Ciuc Premium şi Monster Energy!

Sursa: Gala PR



MAI MULTE DESPRE Sepultura
Posted by H., at 23:29 |  January 15, 2014  | 0 Comentarii  | 1739 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SEPULTURA la Metalhead Meeting 2014

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri