stiri rock

Shole (SHESDEAD, CRIZE) vorbeste despre piesa 'Death & Taxes' a celor de la CAP DE CRANIU

Shole (SHESDEAD, CRIZE) vorbeste despre piesa 'Death & Taxes' a celor de la CAP DE CRANIU
Shole, vocalistul grupurilor Shesdead si Crize, a vorbit despre noua piesa a grupului bucurestean Cap De Craniu - Death & Taxes:

"Mie mi se pare ca piesa asta numeste raul si-l provoaca la lupta "face to face". Il descrie, concret, sa inteleaga toti cei care vor si spre sfarsitul piesei ii zice chiar sa-si arate coltii. Personal imi place foarte mult finalul, pentru ca mi se pare un adevar important: "The eyes are... the window of the hole!" De sunat suna foarte bine, pentru ca toti cei implicati in Cap De Craniu sunt muzicieni experimentati si care stiu cum sa faca sa sune mesajul lor. E clar o dovada de metal romanesc ce cea mai buna calitate, comparabil cu orice trupa celebra de gen din lume."

Piesa Death & Taxes poate fi ascultata si downloadata gratuit prin intermediul paginii oficiale de Bandcamp a trupei. Aceasta va figura pe discul I'll Kill If I Live ce este prevazut a fi lansat in luna noiembrie a acestui an prin intermediul Metalfan Records Division. Versurile piesei pot fi cititi aici.

Shesdead va lansa in luna noiembrie albumul de studio Seven. Materialul urmeaza a fi inregistrat in Anglia si va fi editat de Metalfan Records Division. Artwork-ul discului Seven a fost realizat de artistul grafic Dragos Aldea de la Death Row Design (Born of Osiris, Master etc).


MAI MULTE DESPRE Cap De Craniu, Crize, Shesdead
Posted by H., at 23:41 |  September 19, 2011  | 0 Comentarii  | 3668 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Shole (SHESDEAD, CRIZE) vorbeste despre piesa 'Death & Taxes' a celor de la CAP DE CRANIU

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri