stiri rock

SILENT SCREAM concerteaza in Bucuresti

SILENT SCREAM concerteaza in Bucuresti
Duminica , 3 iunie 2012, cu o zi inainte de concertul pe care trupa etalon a thrash metalului mondial SLAYER il va sustine la Arenele Romane din Bucuresti, Romanian Thrash Metal Club in parteneriat cu Private Hell si Green Sound Team propune o petrecere de incalzire inedita, un concert live cu singura trupa tribute Slayer din Romania, SILENT SCREAM. Trupa din Cluj-Napoca va concerta pentru prima data in capitala si promite ca va incerca sa incalzeasca spiritele pentru recitalul legendarilor Slayer.

Concertul, care va include si o trupa de deschidere ce urmeaza a fi anuntata in curand, se va desfasura in clubul Private Hell (Calea Grivitei nr.91) si  va incepe la ora 20:00, urmand sa se incheie in jurul orei 23:00. Pretul biletului a fost stabilit la suma modica de 10 lei.

Silent Scream  s-a infiintat in toamna anului 2011, la initiativa lui Richici (chitara) si a lui Benny (bass), ca trupa tribute Slayer ,una din cele mai influente trupe ale scenei metal mondiale, considerati unii din parintii thrash metalului. Dupa cateva schimbari de componenta, au inceput repetitiile in formula finala: Richici (Neolythic, She-Wolf, chitara), Mario (ex-13 Rituals, Heresy, chitara solo), Benny (ex-Truda, ex-CASH, ex-Respect, Seraph, Sfantu' Asteapta, bass), "AntiCristi" Prigoana (ex-Catrhytm, Hungry4Heaven, tobe), Dudu Isabel (Hungry4Heaven, Seven, CASH, Voices of Silence, vocal). Acesta din urma a fost inlocuit de curand de Syca'n'Destroy (She-Wolf), datorita programului de repetitii si inregistrari foarte incarcat. Primul concert Silent Scream a avut loc in data de 15 decembrie 2011 la invitatia de a deschide concertul formatiei Taine, in Cluj Napoca, la Euphoria Music Hall, urmat imediat de al doilea concert, peste doar doua zile, invitati fiind de Truda in cadrul concertului lor aniversar. Au urmat inca trei concerte in orasul natal, alaturi de trupe ca Gothic, L.O.S.T., Krepuskul, Malpraxis, Decease, Wax Muppet si un concert la Targu Mures, alaturi de Ramm-Brandt, trupa tribute Rammstein din Miercurea Ciuc.

Un playlist reprezentativ pentru prestatiile Silent Scream:

01.Spill the Blood
02.Dead Skin Mask
03.World Painted Blood
04.Bloodline
05.South of Heaven
06.Mandatory Suicide
07.Seasons in the Abyss
08.The Antichrist
09.Angel of Death
10.Skeletons of Society
11.Expendable Youth
12.Temptation

Concertul Silent Scream este un eveniment organizat de Romanian Thrash Metal Club, in parteneriat cu Green Sound Team si clubul Private Hell.

Sursa: Coro - Axa Valaha


MAI MULTE DESPRE Slayer
Posted by H., at 16:25 |  May 10, 2012  | 0 Comentarii  | 2713 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SILENT SCREAM concerteaza in Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri