stiri rock

SINCARNATE: chitarist accidentat, concerte anulate

SINCARNATE: chitarist accidentat, concerte anulate

In noaptea zilei de 26 februarie 2008, in jurul orei 3, in timp ce se deplasa spre casa, chitaristul si liderul trupei bucurestene Sincarnate, Gianinno Stanescu, a fost implicat intr-un accident de masina pe B-dul Iuliu Maniu din Bucuresti. Aflat intr-un taxi alaturi de doi prieteni, Giani a scapat ca prin minune dupa ca masina in care se afla a intrat intr-un tir aflat in stationare. Giani a ajuns imediat la Spitalul de Urgenta Universitar unde medicii au constatat ca prezinta diverse leziuni craniene si toracice, dar starea lui este stabila. Gianinno a fost deja externat, investigatii suplimentare urmand a fi efectuate in zilele ce urmeaza. La recomandarea medicilor, chitaristul din Sincarnate va fi nevoit sa ia o pauza de minim 10 zile, pentru a-si reveni macar partial, in vederea reluarii activitatii. Aici puteti urmari materialul realizat de Televiziunea Romana dupa producerea accidentului.

In aceste conditii, trupa Sincarnate, impreuna cu managementul, au hotarat anularea celor trei recitaluri pe care trupa trebuia sa le sustina in cadrul turneului de promovare al MCDului “On the Procrustean Bed” in acest weekend, la Brasov, Bucuresti si Craiova. De asemenea trupa nu poate comunica in acest moment daca va putea canta in cadrul show-ului organizat la Pitesti pe data de 12.03.2008.

Concertul din Bucuresti, din Live Metal Club, din seara zilei de sambata 01.03.2008, care ii include alaturi de Sincarnate pe AbnormynDeffect din Chisinau, Spectral din Pitesti si Suffer din Bistrita, se va constitui intr-un benefit show, toate beneficiile fiind donate chitaristului Sincarnate in speranta unei recuperari cat mai rapide. Una sau doua trupe vor lua locul Sincarnate in cadrul show-ului de sambata seara.

Pentru orice informatie, incurajare sau support, intrati pe profilul trupei la www.myspace.com/sincarnateband sau la email sincarnate@yahoo.com.



MAI MULTE DESPRE Sincarnate
Posted by Coro - Axa Valaha Productions, at 00:00 |  February 27, 2008  | 15 Comentarii  | 3561 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SINCARNATE: chitarist accidentat, concerte anulate

  • damn, is fara cuvinte... sper sa nu fie niciun fel de complicatii. Vindecare rapida si armonioasa, Giani!

    1. Posted by motrsh | 27 Februarie 2008 20:42
  • i am speechless....all my support!

    2. Posted by anca | 27 Februarie 2008 20:49
  • Don`t worry, good rock never dies!!!
    Be well, bro!

    3. Posted by Dunechild | 27 Februarie 2008 21:20
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri