stiri rock

SLASH si Myles Kennedy & THE CONSPIRATORS concerteaza la Sala Palatului

SLASH si Myles Kennedy & THE CONSPIRATORS concerteaza la Sala Palatului

Phoenix Entertainment are onoarea de a-l aduce în premieră în Romania pe unul dintre cei mai faimoși și iubiți chitariști ai lumii. Vino, pe 5 februarie, la Sala Palatului, și lasă-te radiat de energia explozivă care a făcut Guns N’Roses celebră, în urmă cu 25 de ani, odată cu lansarea întâiului lor albumul, Appetite for Destruction.

În 2012, Slash se întoarce cu unul dintre cele mai interesante și promițătoare proiecte ale anului, Apocalyptic Love, alături de Myles Kennedy și The Conspirators.

Colaborarea dintre Myles Kennedy, solistul Alter Bridge și Slash a început în 2010, odată cu înregistrarea primului album solo al chitaristului, care a reunit vocali celebri, precum Ozzy Osbourne, Fergie, Lemmy Kilmister, Adam Levine, Iggy Pop și Dave Grohl.
După lansarea materialului discografic, Myles l-a însoțit pe Slash pe tot parcursul turneului de promovare. „Chimia” artistică dintre cei doi a devenit greu de neglijat și a condus la elaborarea noului album, Apocalyptic Love, al cărui sound amintește de începuturile alături de Guns N’ Roses.

Maestrul modern al chitarei Gibson și-a început cariera în cadrul formației Guns N’Roses, având o influență semnificativă asupra stilului și imaginii trupei. Nonconformist, creativ, exploziv, Slash a adus un suflu nou pe scena industriei muzicale a vremurilor și a reușit să-și pună amprenta definitiv asupra genului hard-rock. Appetite for Destruction, rămâne cel mai bine vândut album de debut din istorie. Slash a contribuit la cinci materiale alături de Guns, dupa care a survenit despărțirea în 1996, lăsând în urma sa un personaj remarcabil din cultura rock: chitaristul cu joben. Mai apoi, și-a concentrat atenția asupra altor proiecte muzicale: Slash’s Snakepit și Velvet Revolver.
Cariera lui Slash a numărat colaborări cu artiști celebri din diverse spectre muzicale: Michael Jackson, Lenny Kravitz, Alice Cooper, Rihanna, Fergie, Ray Charles, Stevie Wonders și mulți alții.

Reviste reputate precum Time, Rolling Stone, Metal Hammer sau Esquire i-au decernat numeroase titluri și premii de-a lungul timpului, iar recunoașterea supremă a venit din partea Rock and Roll Hall of Fame, care l-a adăugat pe Slash, alături de colegii săi din Guns N’ Roses, în galeria elitelor muzicale, alături de nume precum Elvis Presley, The Beatles, Bob Marley, Led Zeppelin, Pink Floyd, Michael Jackson și alții.
Fanii vor avea ocazia să asculte, pe lângă noul proiect magnific, Apocalyptic Love, și hiturile care au făcut formația Guns N’ Roses consacrată.

Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators - un concert pe care nu îl puteți rata. Biletele sunt disponibile la prețurile de 360, 260, 220, 160 si 100 de lei, prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului și online, pe www.eventim.ro.



MAI MULTE DESPRE Guns N'Roses, Slash, Slash's Snakepit, Velvet Revolver
Posted by H., at 16:17 |  January 02, 2013  | 0 Comentarii  | 3052 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SLASH si Myles Kennedy & THE CONSPIRATORS concerteaza la Sala Palatului

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri