stiri rock

SODOM (Germania) la Rockstadt Extreme Fest 2014

SODOM (Germania) la Rockstadt Extreme Fest 2014
 
SODOM, pionierii thrashului din spatiul teutonic, sunt cea mai recenta confirmare pentru editia din acest an a festivalului Rockstadt Extreme, care va avea loc la Rasnov, in perioada 14 – 16 august.
 
Nume legendar al thrashului german, SODOM continua sa scrie pagini din istoria genului, dupa mai bine de 30 de ani de activitate si aproape tot atatea materiale discografice.
 
Albume reper precum Persecution Mania (1987) si Agent Orange (1989) au asigurat trupei locul in galeria numelor de marca ale scenei thrash, pozitie permanent consolidata apoi prin materiale noi. Cele mai recente realizari  “In War And Pieces” (2010) si “Epitome Of Torture” (2013) pastreaza, fara a devei montone, abordarea taioasa si riffurile rapide, ce reprezinta insasi “coloana vertebrala” a stilului.
 
Gasca lui Tom Angelripper domina prin duritatea frusta a acordurilor, sectia ritmica precisa si vocea considerata deja o emblema a genului si ramane o aparitie iesita din tipare, fapt demonstrat prin insasi structura neconventionala de trio.
 
Dincolo de caracter muzical ireprosabil, SODOM degaja o energie de nestavilit, ceea ce transforma showurile trupei in salbatice intruchipari ale descatusarii, atat pe scena cat si in randul spectatorilor.   
 
 
Rockstadt Extreme Fest, singurul festival de metal extrem din Romania, isi continua parcursul cu editia din 2014. Aceasta va avea loc in perioada 14 – 16 august la Rasnov. Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt deja in vanzare, la urmatoarele categorii de pret:
 
14 iulie – 16 august 2014: 150 lei
 
Categoria VIP Backstage – 250 lei – acces backstage, poze cu artistii, abonament pentru editia din 2015 + tricoul festivalului.
                                                    
OBITUARY (SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor “80, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem modern si ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal, sunt si ele deja confirmate la Rockstadt Extreme Fest 2014. Pana in acest moment, line-up-ul festivalului mai este completat de: THE AGONIST (Canada), DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda), GRANDEXIT (Suedia), ERYN NON DAE (Franta) si BORN FROM PAIN (Olanda).
 
 
Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe Biletoo.ro, BLT.ro, Bilete.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.
 
Editia de anul trecut a festivalului Rockstadt Extreme s-a clasat pe prima pozitie in sectiunea Best Romanian Festival 2013, in cadrul Metalhead Awards.   


MAI MULTE DESPRE Sodom
Posted by Ruxia Sandru, at 10:05 |  January 16, 2014  | 0 Comentarii  | 1389 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SODOM (Germania) la Rockstadt Extreme Fest 2014

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri