stiri rock

SOILWORK la B'ESTFEST 2013

SOILWORK la B'ESTFEST 2013
 B'ESTFEST Summer Camp anunta prima trupa rock, Soilwork, cel de-al doilea nume de pe afisul festivalului dupa confirmarea duo-ului Chase & Status! Fanii Soilwork au insa de doua ori mai multe motive de bucurie, trupa suedeza pregatindu-se intens si de lansarea unui nou album ce va avea loc chiar la finalul lunii februarie. Festivalul B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta in perioada 5-7 iulie, evenimentul fiind organizat de Emagic.
 
Originara din Helsingborg, Suedia, Soilwork s-a infiintat in anul 1995, de atunci lansand nu mai putin de 9 materiale discografice. Cu un stil aparte ce imbina pe langa metal-ul clasic si elemente de blues rock si alternative metal, trupa s-a facut remarcata inca din primii ani de la debut, devenind rapid un veritabil exponent al curentului melodic death metal. Dupa mai multe schimbari de-a lungul timpului, din componenta trupei fac parte Björn "Speed" Strid, la voce, Ola Flink – chitara bas, Sven Karlsson – clape, Dirk Verbeuren – tobe si Sylvain Coudret – chitara, celor cinci alaturandu-se in 2012 un alt chitarist, in persoana lui David Andersson. In aceasta formula, Soilwork a inceput inregistrarile pentru cel de-al noualea material discografic, The Living Infinite – primul dublu album de melodic death metal din istoria genului. Inovator si totodata fidel adevaratei identitati a trupei, producatorul Jens Bogren a realizat pentru acest material 20 de piese de top, ca o dovata in plus a faptului ca Soilwork ramane un adevarat maestru al stilului muzical pe care il reprezinta. 
 
De-a lungul timpului, Soilwork a participat la nenumarate festivaluri internationale de profil precum Graspop (Belgia), Hellfest (Franta), Wacken (Germania) sau Roskilde (Danemarca), anul acesta urmand sa ajunga si in Romania, in cadrul B’ESTFEST Summer Camp cu un show live exploziv din care nu vor lipsi cele mai noi piese ale trupei. 
 
B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta in weekendul 5-7 iulie, abonamentele putand fi achizitionate de pe www.MyTicket.ro la doar  150 RON, urmand ca biletele de o zi sa devina disponibile in curand. Fanii B’ESTFEST au sansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale editiei 2012 in documentarul disponibil pe canalul oficial de Youtube: BestfestTV. 
Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania.


MAI MULTE DESPRE Soilwork
Posted by Tzugu, at 14:42 |  February 21, 2013  | 1 Comentarii  | 1641 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SOILWORK la B'ESTFEST 2013

  • Iata o surpriza placuta. Ascult Soilwork de 8 luni si pur si simplu nu ma mai satur. I-am auzit pe un post de radio online cu piesa Figure number five, apoi Sweet demise, piese bunicele, insa esenta Soilwork o gasesti cand asculti un album intreg, bineinteles cu versurile in fata :) Ne vedem acolo Speed. :))))

    1. Posted by marian.burcea.35 | 26 Februarie 2013 21:56
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri