stiri rock

Sonisphere Festival: Prima categorie de bilete SOLD OUT

Sonisphere Festival: Prima categorie de bilete SOLD OUT
Prima categorie epuizată este cea a biletelor Golden Circle (în faţa scenei) pentru a doua zi a festivalului, în care vor concerta METALLICA, Slayer, Megadeth, Anthrax şi Heaven and Hell. In plus, au fost puse in vanzare biletele la categoria VIP.

Cel mai mare festival din România, Sonisphere Festival va avea loc în perioada 25 - 27 iunie, la Romexpo, un eveniment prezentat de East European Concert şi Marcel Avram, în asociere cu D&D East Entertainement.

Cele trei zile de festival sunt mai mult decât generoase în trupe rock de top, aşteptate cu nerăbdare de publicul general. Unii îşi doresc doar să fie acolo, alţii vor să fie în primele rânduri (vezi fanii METALLICA), alţii vor să savureze muzica şi show-ul păstrând un grad de confort cât mai ridicat.

Pentru a satisface toate dorinţele şi gusturile, Eventim.ro a pus în vânzare şi bilete la categoria VIP pentru întreg festivalul. Acestea sunt disponibile începând de marţi, 30 martie, în Reţeaua Eventim.ro.

Aşadar, puteţi vedea METALLICA, RAMMSTEIN, MANOWAR, Heaven and Hell, Slayer, Megadeth, Anthrax, Alice in Chains, Volbeat, Stone Sour, Mastodon ş.a.m.d. departe de aglomeraţie, având locuri confortabile în tribuna special amenajată.

Mai multe detalii despre bilete şi preţurile acestora aici:
http://www.eventim.ro/portal/ro/muzica/metal/rock_the_city_powered_by_sonisphere/68750/.




MAI MULTE DESPRE Anthrax, Manowar, Megadeth, Metallica, Rammstein, Slayer
Posted by Dragos P., at 23:50 |  March 31, 2010  | 1 Comentarii  | 3815 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Sonisphere Festival: Prima categorie de bilete SOLD OUT

  • am 2 abonamente la sonisphere unde nu mai pot ajunge , deci le vand...vreau 900 ron pe ambele,eu am platit 1040 ron :|...

    1. Posted by hardcore_kid88 | 27 Mai 2010 09:21
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri