stiri rock

SOULRAGE si CROSSBONE in deschiderea VIOLENTOR si IAD

SOULRAGE si CROSSBONE in deschiderea VIOLENTOR si IAD
Parte a miniturului Dirty Speed Metal Tour, colaborare a trupelor Violentor din Italia si I.A.D. ( Inbreed, Aborted Divinity ) din Petrosani, seara de sambata, 27 aprilie din Private Hell promite sa fie un adevarat periplu pe axa metalului traditional, odata cu cooptarea in line-up a tinerelor formatii bucurestene SoulRage si Crossbone.

Pornind de la heavy metal si escaladand pas cu pas scara agresivitatii pe traseul speed-thrash-black-death dar fara a lasa de o parte acel gen infam care le-a consacrat pe toate ca genuri rebele si anume hardcore punk-ul, seara de 27 aprilie din Private Hell este atat un eveniment stilistic complex cat si declaratia de intentie a Romanian Thrash Metal Club in ceea ce priveste deschiderea catre o gama larga de sonoritati fara a se abate de la directia originala aleasa: metal traditional si extrem, liber de trendurile momentului!

SoulRage:
Infiintata in 2007 sub numele de Silver Bullet, la initiativa a 4 prieteni ( Vladimir, Silviu, Marius si Tiberiu ) SoulRage a evoluat de la o simpla trupa de coveruri la un grup adevarat, caracterizat de influente thrash, power si heavy metal . Venirea noului tobar, Adrian, in 2012, aduce cu sine influentele de New Wave of American Heavy Metal in muzica trupei, iar odata cu acestea si schimbarea de nume. In anul 2013, trupa se afla deja in studio in vederea editarii unui material demo, acesta nefiind decat primul pas in vederea realizarii primului album de studio al carui proces de compozitie se afla in plina desfasurare.

Official website
Official Youtube Channel

Crossbone:
Trupa bucuresteana de speed/thrash Crossbone reprezinta o idee a doi prieteni, tobarul Malin Neamtzu si vocalistul / chitaristul ritm Mihai Parchisanu, ea cristalizandu-se in actualul line up, cu Andrei Popa la chitara lead si George Nicolae la bass in septembrie 2012. Avand in vedere influentele puternice de old school thrash metal dar si cele de hardcore punk, Crossbone se plaseaza in acea parte a spectrului metalic usor de asociat cu Kill'em All sau Killing Is My Business… . In prezent, trupa pregateste un demo cu 6 piese, intitulat Skate/Mosh/Destroy.

Official Facebook
Official Youtube Channel

Line-up si program:

19:00 – doors open
20:00 – Crossbone
20:45 – SoulRage
21:40 – I.A.D.
23:00 – Violentor

Pretul unui bilet este de 25 lei si va putea fi achizitionat direct de la intrarea in club.

Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit la acest eveniment!

Violentor & I.A.D. – Live in Private Hell este organizat de Romanian Thrash Metal Club cu sprijinul Private Hell si Green Sound Team.

Dirty Speed Metal Tour este o initiativa a Romanian Thrash Metal Club, Violentor si I.A.D., sustinuta de Private Hell in Bucuresti, The Rock Scene by Mad Man Entertainment in Slatina, Hatework si Gambrinus Pub in Cluj, Club Noir in Szeged.

Va asteptam la concert!

Sursa: Romanian Thrash Metal Club


MAI MULTE DESPRE Crossbone, Inbreed Aborted Divinity, Violentor
Posted by H., at 11:30 |  April 11, 2013  | 0 Comentarii  | 2857 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SOULRAGE si CROSSBONE in deschiderea VIOLENTOR si IAD

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri