stiri rock

Spiritual Ravishment la Metalfest Open Air Hungary si in tour cu Misery Index

Spiritual Ravishment la Metalfest Open Air Hungary si in tour cu Misery Index
Spiritual Ravishment va concerta in aceasta vara pe scena celebrului festival Metalfest Open Air, editia maghiara, care se va desfasura intre 3 si 5 iunie 2011, la Budapesta. Trupa oradeana va susine un recital de 40 de minute in prima zi a festivalului, in prime-time, vineri seara, pe 3 iunie 2011, de la ora 22.00, pe scena a doua a festivalului Metalfest.

De asemenea Spiritual Ravishment este, alaturi de trupa slovaca Killchain, trupa main support a concertelor pe care americanii de la Misery Index le vor sustine la Bucuresti si Kosice, programate pe 2, respectiv 4 iunie 2011.

Oradenii sunt invitati de asemenea la lansarea oficiala a noului album al legendarei trupe death grind Fleshless, concert care se va desfasura la jumatatea lunii mai la Dresda, in Germania, alaturi de americanii de la Wasteform si de germanii de la Kali Yuga, si sunt deja confirmati la editia din aceasta vara a Ost Mountain Festival, cel mai important open air din Romania dedicat metalelor extreme si underground.

Spiritual Ravishment au lansat in toamna anului trecut albumul de debut Children of the Atom, sub egida celui mai important label underground autohton, Axa Valaha Productions, album ce a avut parte de aprecierea unanima a publicului si presei de specialitate, beneficiind de recenzii excelente atat in Romania, cat si in strainatate.

Urmatoarele concerte Spiritual Ravishment:

13.05.2011 DE Dresden @ Skullcrusher w/ Fleshless, Wasteform, Kali Yuga
02.06.2011 RO Bucharest @ Wings Club w/ Misery Index
03.06.2011 HU Budapest @ Metalfest Open Air
04.06.2011 SK Kosice @ Collosseum Club w/ Misery Index
24.07.2011 RO Rasnov @ Ost Mountain Fest

 


MAI MULTE DESPRE Spiritual Ravishment
Posted by Dragos P., at 09:30 |  April 05, 2011  | 0 Comentarii  | 3113 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Spiritual Ravishment la Metalfest Open Air Hungary si in tour cu Misery Index

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri