stiri rock

Steve Vai nominalizat la al zecelea Grammy din cariera

Steve Vai nominalizat la al zecelea Grammy din cariera
Steve Vai revine in atentia fanilor cu o noua nominalizare la premiile Grammy la sectiunea Best Rock Instrumental. Piesa nominalizata este Now We Run si este prezenta pe cea mai noua productie muzicala a sa, DVD-ul Where the Wild Thing Are. DVD-ul a primit Discul de Aur in Canada, pentru record de vanzari, fiind primit cu caldura si de SUA si Europa, unde s-a instalat confortabil in topurile de vanzari fizice si on-line.

Celelalte nominalizari la aceeasi categorie au mers catre Jeff Beck, Booker T. Jones, Brad Paisley si Brian Setzer Orchestra.

Steve Vai a castigat pana in prezent 3 premii Grammy (de 2 ori pentru Best Rock Instrumental Performance si o data in calitate de producator la categoria Best Pop Instrumental Album) si a fost nominalizat de 9 ori (de 8 ori pentru Best Rock Instrumental Performance si o data pentru Best Rock Instrumental Album).

Where the Wild Things Are este disponibil si in Romania prin A&A Records si poate fi gasit in reteaua magazinelor Carturesti si Altex cat si online pe www.alma.ro, www.metalhead.ro

Sursa: A&A Records


MAI MULTE DESPRE Steve Vai
Posted by Klawz, at 15:28 |  December 11, 2009  | 0 Comentarii  | 2638 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Steve Vai nominalizat la al zecelea Grammy din cariera

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri