stiri rock

STILLBORN a intrat in competitia Global Battle of the Bands

STILLBORN a intrat in competitia Global Battle of the Bands
Un nou concurs de muzica live, o noua provocare. Stillborn s-a inscris in Global Battle of the Bands. Puteti aduce Stillborn in semifinale votand la urmatoarea adresa:
http://concurs.mtv.ro/gbob/index.php?uid=512387.
Regulamentul concursului permite mai multe voturi de la acelasi utilizator o data la fiecare 24 de ore.
Global Battle of the Bands este cel mai mare concurs dedicat muzicii live, reunind un total de 12.000 de muzicieni din peste 30 de tari.

Aflat la a patra editie pe plan national, Global Battle of the Bands ofera sansa trupelor noi sa se afirme in peisajul muzical romanesc si international, marele premiu al editiei din 2010 fiind de 100.000 de dolari, iar finala trupelor castigatoare derulandu-se in Malaezia.

In aceasta seara, de la ora 21:00, va asteptam in Club The Floor de pe strada Selari, numarul 9, centrul vechi al Capitalei, impreuna cu prietenii de la Monarchy, pentru un show live pe care vi-l promitem de neuitat si pentru a va convinge ca meritam voturile voastre. Ne puteti vota si de pe site-ul nostru oficial: www.stillbornband.ro.

In luna decembrie 2010, Stillborn va lansa ce de-al doilea EP, intitulat „Intr-un vis“. O prima piesa inclusa pe noul material discografic a fost lansata online si se poate asculta si descarca de pe site-ul oficial al trupei www.stillbornband.ro la sectiunea DISCOGRAFIE, cat si de pe paginile oficiale ale trupei de pe Youtube si Facebook.

Stillborn  sunt castigatorii marelui premiu al concursului „Maximum Rock – Suport pentru Underground 2010“.

Formatia Stillborn ii are in componenta pe Aura Pohoata – voce, Mihai Danciulescu – chitara, Alex Botezatu – chitara, Robert Munean – bas si Catalin Gurau – tobe.

Sursa: Stillborn



MAI MULTE DESPRE Steelborn
Posted by Klawz, at 16:05 |  November 11, 2010  | 0 Comentarii  | 3922 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: STILLBORN a intrat in competitia Global Battle of the Bands

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri