stiri rock

Stonelight anunţă primele concerte pe anul 2017

Stonelight anunţă primele concerte pe anul 2017
Dupa un 2016 ȋn care şi-a lansat cu succes primul album din carieră şi a susţinut o serie de concerte prin ţară, printre care două alături de trupa tunisiană, Myrath, trupa bucureşteană de heavy metal melodic, Stonelight revine pe scenă cu două concerte de la care nu trebuie să lipsiţi!

Vineri, 24 februarie, Stonelight repetă prima experienţă a unui set acustic, tot ȋn Club Voltage, ȋn cadrul „Stonelight – Acustic for Ladies”, ȋnsă de data asta va fi o seară cu un playlist dedicat doamnelor şi domnisoarelor, care va consta atȃt ȋn variantele acustice ale cȃtorva piese de pe albumul de debut, dar şi ȋn cover-uri neaşteptate. Surpriza serii va fi constituită de cȃteva voci puternice de pe scena rock-metal care vor urca pe scenă alături de Stonelight


Pe 4 martie, Stonelight are plăcerea să se alature unei seri speciale pentru vocile feminine, ȋn cadrul editiei a treia a „Psychosounds Metal Ladies Night”, ȋn Club Fabrica. Fiind o seară dedicată exclusiv doamnelor din public şi prezenţelor de sex frumos din trupele de metal, printre apariţiile de pe scenă se vor număra trupele autohtone Etheric, Adastia, dar şi Nightquest, un tribut Nightwish din Ungaria. Stonelight promite un show de excepţie cu multă energie, ȋn stilul caracteristic şi cȃteva surprize pe care le vor anunţa ȋn seara respectivă.
 

Sursa: Vanda Restye | StoneLight


MAI MULTE DESPRE Stonelight
Posted by Klawz, at 11:29 |  February 20, 2017  | 0 Comentarii  | 1209 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Stonelight anunţă primele concerte pe anul 2017

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri