stiri rock

Stoner rockerii de la Hidden in the Basement cântă pe 21 martie, în Bucureşti

Stoner rockerii de la Hidden in the Basement cântă pe 21 martie, în Bucureşti
 Una dintre cele mai talentate formaţii din noul val de Southern stoner rock revine în Bucureşti! Pornind la drum în 2007, grecii de la Hidden in the Basement au avut parte de-a lungul anilor de cele mai entuziaste recenzii pentru cele două albume lansate până acum. Datorită concertelor impecabile, Hidden in the Basement au fost aleşi să deschidă pentru formaţii grele precum Karma to Burn, Orange Goblin, Burst, Clutch, Septic Flesh, Rotting Christ sau Sepultura.
 
 
Pe 21 martie, Hidden in the Basement cântă în Bucureşti, de această dată în Yellow Club. Concertul face parte din noul lor turneu european. 
 
În seara de miercuri, 21 martie 2018, accesul în club este permis de la ora 20:00. Yellow Club se află pe strada Lucreţiu Pătrăşcanu, numărul 1, sector 3, iar mijloacele de transport care duc acolo sunt: metroul (staţia Costin Georgian); RATB-ul – 70, 79, 102, 253 (staţia Lucreţiu Pătrăşcanu), 92, 101, 330, 335 (staţia Parc Titan).
 
Acesta este un eveniment Metal Under Moonlight (ediţia a 71-a), un concert non-profit pentru care toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea acestuia. Preţul biletelor va fi anunţat în scurt timp. 
 
Sursa: Titus Constantinescu


MAI MULTE DESPRE Hidden in the basement
Posted by Gina S., at 12:48 |  January 05, 2018  | 0 Comentarii  | 1964 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Stoner rockerii de la Hidden in the Basement cântă pe 21 martie, în Bucureşti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri