stiri rock

Studiourile Hi-Rez si MANOWAR anunta colaborarea pentru jocul online SMITE

Studiourile Hi-Rez si MANOWAR anunta colaborarea pentru jocul online SMITE
Studiourile Hi-Rez, dezvoltator independent de jocuri online, gratuite, cu rating AAA si MANOWAR, trupa cunoscuta in intreaga lume pentru versurile inspirate din mitologie si soundul heavy si epic au confirmat astazi colaborarea ce vizeaza jocul SMITE. Un clip SMITE, cu o secventa din joc ce cuprinde o infruntare intre zei si are ca fundal sonor indragita piesa MANOWAR The Sons of Odin a fost lansat recent:  
 
“MANOWAR are o istorie indelungata in ceea ce tine de zona fantasy si de motologie,” spune Todd Harris, Chief Operating Officer la Hi-Rez. El continua: “Am impartasit viziunea noastra privind SMITE si am decis sa incepem cu piesa The Sons of Odin, urmând ca apoi sa integram si alte pasaje muzicale, inclusiv compozitii originale ale lui Joey DeMaio si ale trupei MANOWAR.”
Testele Closed Beta pentru jocul online SMITE au inceput in luna iunie, iar in primele 3 luni a fost deja downloadat de peste 500.000 de ori.
MANOWAR detine recordul pentru cea mai zgomotoasa si cea mai lunga prestatie live din istoria heavy metalului, a vândut peste un milion de inregistrari si are o baza de fani fideli, cunoscuti sub numele de “Army of the Immortals” ori "Manowarriors".
“Suntem foarte incântati de aceasta colaborare,” a spus fondatorul, basistul, compozitorul si producatorul trupei MANOWAR, Joey DeMaio. “Fanii metalului si gamerii au multe in comun, iar continutul SMITE se imbina perfect cu muzica noastra. Suntem nerabdatori sa aducem la un loc jucatorii de SMITE si Manowarriorii din intreaga lume.”
Jocul SMITE este momentan in Beta si va fi lansat in primul trimestru al anului 2013. In SMITE, jucatorii aleg un personaj, dintre o varietate de zei si iau parte la confruntari, in echipe de 5 contra 5; au puteri supranaturale personalizate si adopta tactici de echipa, in actiuni intreprinse impotriva altor jucatori sau impotriva minionilor (personaje pre-configurate). SMITE se poate juca gratuit si poate fi downloadat pe PC. Jucatorii interesati sa experimenteze versiunea Closed Beta se pot inregistra, in vederea unei invitatii, aici: http://www.smitegame.com   
MANOWAR va derula prima parte a turneului The Lord Of Steel World Tour in Europa si Statele Unite in octombrie si noiembrie, marcând astfel lansarea celui mai nou album de studio The Lord Of Steel (lansare digitala pe 9 octombrie si fizica pe 19 octombrie). Comenzi se pot deja plasa aici: http://bit.ly/OS39zw
Despre Hi-Rez Studios
Studiourile Hi-Rez au luat fiinta in 2005, cu scopul de a crea forme interactive de divertisment online. In 2010 compania a lansat primul sau titlu, Global Agenda, un joc de shooting in echipa, din categoria MMO. In aprilie 2010 compania a lansat foarte apreciatul Tribes: Ascend, considerat cel mai rapid shooter din lume. In prezent Hi-Rez dezvolta SMITE, urmatorul sau joc din categoria MOBA (multiplayer online battle arena). Pentru mai multe informatii vizitati:  www.hirezstudios.com
 


MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 10:03 |  September 28, 2012  | 0 Comentarii  | 1902 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Studiourile Hi-Rez si MANOWAR anunta colaborarea pentru jocul online SMITE

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri